Mars 2014


 
 
Februari slutade och Mars började med ett besök i Göteborg Horse Show. Det var mycket nytt för mig, nubliven sponsor med equipe och även stå i montern. Jag tyckte verkligen att det va roligt, träffade massa nya människor och jag träffade några av er som följer mig på bloggen, även gamla bekanta ansikten. Det va en upplevelse och jag ser verkligen fram emot årets show, kommer att vara där från fredag - söndag.
 
 
 
 
 
 
Ni hade börjat efterfråga lite klipp och en vän till mig som jag träffat genom tävling och bloggen, hade möjlighet att fixa detta. Hon är nämligen superduktig på att filma och sedan klippa ihop det. Så under året kunde vi tillsammans fixa två klipp.
 
 
 
 
 
 
Corvette åkte även till Caroline Bågfeldt, bloggar HÄR, i början av mars, hur länge hon stannar är inte bestämt. Hon kommer hem när Caroline och jag bestämmer det :)
 
 
 
 
 
 
 
Det var lite omtumlat på min blogg under mars månad. Kom in lite kommentarer från en tjej som påstod att jag hade skrytit om att min blogg va en stor blogg och sedan gav pikar att jag då bara hade 250 följare på instagram m.m. Även att jag hade snackat skit om stora bloggare m.m. Jag höll minen men svarade och puplicerade kommentarerna. Förra året var mitt andra år här som bloggare och det tar verkligen lång tid innan man vet hur man ska skriva och agera bland sina läsare. Nej jag har verkligen ALDRIG någonsin sagt att min blogg är stor. Jag har förklarat många gånger för min sponsor att jag INTE är stor och kommer aldrig att växa snabbt på grund av att jag inte provocerar. Men jag säger det idag som då, att jag visste väldigt mycket då och ännu mer nu som jag hade kunnat skriva ut här om bloggare, men jag kommer aldrig någonsin göra det. Om jag hade velat det, hade jag kunnat vara riktigt uppkäftigt mot Carro och skrivit en helt annan text, om hur verkligheten såg ut. Kändes som att hon var ett skickebud och jag kände mig som ett orosmoment som "den stora världen" behövde trycka ner. För mig så funkar det så, de stora ska vara där uppe tillsammans och ingen annan får komma in där, det ser dem till.... Ni kan gå in och läsa vad jag skrev först HÄR och sedan svaren HÄR. Jag hoppas aldrig, never ever, att jag blir sådan. Jag är den jag är, stor som liten.
 
 
 
 
 
 
 
 
Här kommer en tillövning, denna är riktigt grym och har ni inte provat den kan jag verkligen rekomendera den. Klicka in HÄR för att komma till inlägget.
 
 
 
 
 
 
 
Detta är en av mina favoritbilder. Båda mina hästar är med på den och Cassador har mitt hår i munnen och Corvette har stoppat toffsen i munne. <3 Busiga men kärleksfulla hästar!
 
 
 
 
 
 
 
Det var mycket som pågick i mitt huvud under mars månad, eller ja hela året, men under våren så funderade jag på vad jag ville. Kvala till Falsterbo eller inte, väga för och nackdelar och ta beslut samt hitta rätt hjälp. Jag ville så mycket men okunskap och gröngöling som jag var/är så blir man kluven, inte lätt att bara bestämma sig. Jag försökte kvala oss till Falsterbo men osäkerheten och okunnighet satte käppar för oss båda. Jag tvekade allt mer, hade inte samma lyster och glädje på banan när jag i vanliga fall går in och ger 110%, var jag säkert nere på 60%, samma med Cassador.
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: Neapocalypse och tinkerhästen Clooney ・゚♥ ✞
2015-01-05 - 15:51:01

Wow, så mycket som har hänt egentligen! Sjukt ju... Har nog ändå följt dig ett tag för jag kommer ihåg allt detta ^^

Skulle du kunna göra ett inlägg med vad du använder för bett och varför? Kanske också vilka bett du INTE skulle använda och varför? :) <3

Svar: Yes, har fått lite frågor angående bett så jag ska fixa ett inlägg i morgon <3
Ica

URL: http://neapocalypse.se


Postat av: Emelie Andersson
2015-01-05 - 20:42:54

Åh nu vet jag vem det är som har hand om Corvette. Hon bor ju här i Kalmar :)

Svar: Hihi, Ajemen ;-)
Ica

URL: http://emeliiiiieandersson.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: