Där satt känslan, BAM!!!


 
 
Idag var det rosa moln från början till slut <3 Började morgonen med att tömköra Cassador i luddgrimma för att han skulle slippa bettet. Använde två tömmar utan inspänning, skulle filmat för han va så mjuk och fin. Då vi har jobbat mycket med volterna för att få honom att spåra med bakbenen och bli rund och mjuk så kom jag på att jag ville testa detta på morgonen innan tävlingen. Vi hopptränade ju både i förrgår och igår så senast vi trimmade dressyr var i onsdags. Alla hästar är olika och behöver olika förberedelse och jag lär känna min häst mer och mer. Det är verkligen något som jag gillar med denna sport, man kan aldrig någonsin bli fullärd. 
 
När jag hade tömkört honom fick han ett bad och blev knoppad ute i solen. Jag fick samtidigt sola lite och han torkade snabbare. Sedan packade jag allt, putsade och åt frukost i solen medans min lilla häst bulkade i boxen. Föder han så mycket jag kan så han inte tappar något. När det var dags att åka så tog det 10 min till tävlingen, vi har värsta genvägen dit, awesome! 
 
Jag ville ha minst en halvtimmes framridning då han inte får ha någon överskottsenergi och vädret var verkligen på vår sida. Då det var exakt detta väder när vi vann i Hylte, han går bäst på banan när han är lite dåsig :) Inne på banan så fick jag till känslan direkt, samma som vi jobbat på hos dressyrtränaren, han måste vara hos mig hela tiden och inte springa iväg. Nu behöver jag inte säg mer, titta och njut för det gjorde jag hela rundan <3 Det va 31 starter och komma på en 2:a plats är jag väldigt väldigt stolt över. 
 
 
 
 
 
 
 
 
När man åker själv måste man stå stilla <3 bäst är han.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: Emelia
2016-05-08 - 11:34:19

Åh, grattis och super jobb ni har gjort tillsammans! <3

Svar: Tack söta 😘 Jag är så tacksam över denna magiska häst ❤
Ica

URL: http://www.nouw.se/emeliaperala


Postat av: Linnea
2016-05-08 - 18:21:11

Bra jobbat och grattis till den fina andra platsen! Jag tänkte bara tala om att du inte får tävla dressyr med martingalflugor på tyglarna, sen tycker jag det ser ut som det är gummityglar? Det får du inte heller ha i dressyr. Superfjantiga regler jag vet men tänkte det kan vara värt att påpeka så du vet om det! Vore ju tråkigt om du får tillsägelse av en petig domare (eller medtävlande).

Svar: Hej och tack!! Däremot kan jag göra ett utdrag från TR då jag har lusläst det innan jag tävlar och som du vet så ändrar de TR varje år."2.3. Tyglar ska vara av läder och/eller textil med eller utan läder-stroppar. Även tyglar med tunn gummifodring eller gummiväv-tyglar är tillåtna."
Så nej, jag rider fullt lagligt.
Ica


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: