Bromsa tiden


 
 
Då var den där helgen över som man gått och väntat på sen sist man tävlade i november. Tiden går verkligen fort och även om man längtar till sommaren så är den snart här. Jag börjar ju bli gammal så jag bromsar gärna tiden lite så man inte blir ännu äldre ^^.
 
Det har kommit in lite kommentarer från helgens tävling och jag vill bara berätta en sak för er alla. Under mina fyra år på Cassadors rygg så har det aldrig gått så bra med en lugn häst och en lugn ryttare på banan. Även om ni är några som tyckte det gick fort i omhoppningen så var det en bråkdel av hur det sett ut innan. Det var under kontroll i första klassen och långt ifrån flax med armar och flängridning. När till och med banbyggaren gav mig komplimanger för fina rundor som sett mig i alla dessa år värmde gott om hjärtart. Jag ska självklart lära mig att välja ut de klasser och tävlingar som jag ser mer som träning och sedan de som jag vill satsa mer på. Jag är tacksam för all feedback ni ger och jag lär mig hela tiden. 
 
Tyvärr blir det ingen hoppträning i morgon på grund av förhinder från tränaren, det blir lite hoppträning med en kompis på torsdag istället. Idag hade jag ingen ork alls att rida så det blev tömkörning med en superfin Cassador. Det är så himla roligt att se sin häst jobba själv från marken, Cassador hatar egentligen tömkörningsgjorden för han är ännu känsligare med den än med sadelgjord. Men så fort han kommer ut i ridhuset så har han glömt den och han stör sig inte på den när han jobbar.
 
 
 
 
Foto: Lexi Mudifaj


Postat av: Annsoh
2016-02-15 - 14:47:20

Jätte fina bilder! :)

Svar: Tack 😊
Ica

URL: http://annsoh.blogg.se


Postat av: MalinKalin
2016-02-19 - 17:55:19

Kul att det gick så bra och att han var så lugn på tävlingen :)

URL: http://malinkalin.blogg.se


Postat av: Rebecka
2016-02-25 - 13:12:18

Jag tycker ni va skit fina tillsammans. Och jag blir glad och taggad när jag ser omhoppningen för jag ser att ni har kul. Både du och hästen :-)

Svar: Tusen tack fina Rebecka, precis så kände jag med i omhoppningen. Så viktigt att man har roligt tillsammans och inte känna någon press ❤
Ica


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: