Nu kör vi :D


 
 
Äntligen känner jag att jag är tillbaka, jag var lite lost där några veckor. Vet inte om det var den underbara helgen på min födelsedag eller solen i veckan som gav mig energi tillbaka. Säkert en kombination av allt det goda! Jag måste lära mig och jag vet att jag alltid haft svårt med det men jag ska verkligen inte umgås med människor som tar energi ifrån en utan att kunna ge tillbaka. Jag har svårt att säga nej och även stanna upp och lyssna på vad jag egentligen mår bra utav.
 
 
Så nog om det och tillbaka till allt som har med häst att göra =D 
 
 
I morgon är det dags för årets första dressyrtävling och efter att ha hårdtrimmat nästan hela veckan så känns det faktiskt väldigt bra. Vi kommer bara rida ett program och det är LB:2 2016. Det jag mest ser fram emot är att bada och knoppa Cassador, det är verkligen något jag fullkomligt älskat att göra. Putsa och fixa, även göra mig själv fin i håret och ha rena kläder. Även om det ska spöregna i morgon vill jag vara och även att Cassador ska vara tipptopp med allt. Åh ser fram emot det =D Sen ska det självklart bli roligt att ge oss in i den vita ringen igen. När klockan slår så kör vi och ger allt. Weiiii, så exalterad nu!!
 
Vet ni vad det bästa är?? Jag blir absolut inte alls nervös på en dressyrtävling. För vad kan gå fel?? Jag kan rida fel eller att det blir en missuppfattning.... thats it :) Bara hem och träna isf och Cassador tar absolut ingen skada utav det. Hoppning däremot... där kan ju allt hända.
 
Så nu ska jag snart sova, som vanligt har detta inlägg tagit mig 1 timme att skriva. Hittar ju alltid en massa annat o göra med. Men nu är jag absolut tillbaka! Lovar att kika in här i morgon och skriva hur det gick.
 
Ha nu en underbar helg fina ni <3
 
 
 
Den här bilden tog jag idag. Jag, Cassaor och Lucy har varit ute på en lång skrittrunda i skogen. Lucy älskar det och det är nyttigt för Cassador att knata runt på stigar och bland snår så han får lyfta på sina ben och tänka på annat än allt som kan skrämma honom. Vi avslutade rundan med lite trim på utebanan. Bara lite repetition av det vi tränat på och sist körde vi programmet och WOW. Det satt nästan som en smäck och han va så fin. Tycker fortfarande vissa saker i hörnen är superläskiga men jag vet att han inte skulle dumma sig när vi väl är inne på tävlingsbanan i morgon. Vi var ju faktiskt där förra helgen och tjuvtränade lite när de hade hopptävling i Laholm, väldigt smidigt =D När vi sen kom tillbaka så fick ja sådant lyckorus när jag hoppade av Cassador. Omfamnade huvudet med en kram och gav han en puss på mulen. Helt plötsligt så trycker han upp mulen i ansiktet på mig, pussar mig och sedan dra han ut tungan och bokstavligt slickar mig i hela ansiktet. <3 omg... som jag skrattade och pussade honom tillbaka. Även om jag kände mig riktigt blöt och äcklig i ansiktet så vet jag att just denna puss va utav äkta kärlek. Han visar inte det så ofta men när han väl gör det, åh min fina kille
 
 
 
 
Liten tillbakablick från förra årets första dressyrtävling <3  
Måste åka till Hylte i år igen, så otroligt vackert runt banan, grönt och somrigt.
 
 
 
 
 
 
Åh, lyckorus i hela kroppen när jag ser bilderna.
Jag minns att jag hade ont i mungiporna efter rundan, big smile runt hela rundan.
 
Foto: Lexi Mudifaj 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: