Måste tänka till!


 
 
 
Igår hade vi ett tufft pass jag och Cassador, så idag tänkte jag inte ha en repris. Jag märkte på honom att han hade massa energi att ge redan på stallgången, jag tog då med mig linan in i ridhuset och longerade han säkert en 30 minuter. Han gav inte upp och vanliga fall så brukar han vara superlugn och seg att longera men inte idag. När jag hade tröttnat på att se han på ringen så tog jag mig bort till två övningar som en i stallet lämnat framme till mig då jag ville upprepa samma trim som igår. Det var galoppbommar på ena sidan och travbommar på böjtspår på andra, även där varannan upphöjd. Han fick komma på allt själv i linan innan jag satte upp och han är ju bara för söt, eller något. Varje gång han hade travat över bommarna så fattade han galopp ^^ asså åh!!! Han har verkligen lätt för den gångarten.
 
När jag hade hoppat upp tog jag faktiskt och skrittade över alla bommarna, flera gånger. Sen travade jag lugnt och även det gick bra. Sen tycker han det är jobbigt med galoppbommarna, idag tog han ett skutt över varje bom innan han hade lugnat ner sig. Fick tillslut till det riktigt bra de sista gångerna i varje varv men både jag och han var svett efter dagens pass.
 
Uppdatering angående lösdriften, Cassador gick in i kraftsationen själv igår kväll och åt. Även väldigt duktig i höstationen och han har snarare gått upp i vikt än tappat sen han började gå ute <3 Det är sådan lycka, hoppas detta kommer funka året runt nu!!
 
I morgon blir det lugnt i skogen, bara skritta mycket och trava lugnt. Sen på ett igen på lördag, trim, trim och åter trim!!
 
 
 
 
 


Postat av: Johanna
2015-05-28 - 14:22:23

Vilken fin bild!!

Svar: Tack <3
Ica

URL: http://johannasstyling.wordpress.com/


Postat av: Louise
2015-05-28 - 14:30:21

Riktigt härlig bild!! :D

Svar: Tack <3
Ica

URL: http://louisewellander.wordpress.com/


Postat av: Erika Pettersson
2015-06-04 - 08:02:29

Härlig bild! :)

Hoppas att det går bättre på Lördag o trimma honom.

URL: http://erikapettersson.webblogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: