Ibland undrar man


 
 
Igår eftermiddag åkte mor och far hem, haft en mysig helg med dem och ofta väljer jag detta framför fest och utgång. Men jag ser faktiskt fram emot en fartfylld sommar, speciellt ute på Tylösand :) Midsommar är redan planerat och alla ville komma till Halmstad, smidigt för mig som har häst. 
 
I morse fick jag mig ett gott skratt, hade slängt in mina ridbyxor i tvättmaskinen igår kväll och skulle ta ut dessa. Jag öppnade den maskinen som jag startade igår, märkte att den va tom. Då vi har två tvättmaskiner så hade ja lyckats slänga in dem i den andra men satt på den som va tom, haha!! Inte lite trött och snurrig ;-)
 
Blev en väldigt väldigt lugn dag idag. Cassador fick gå ut i hagen direkt och bara va, äta gräs med sina flickvänner. Jag har krypit ner i sängen, tittat på film och sovit ikapp mina timmar från förra veckan. I morgon drar jag igång igen, det blir lätt ridning ute om det är uppehåll. Sen ska jag hem och springa en runda och laga mat. På onsdag ska min equieterapeut gå igenom Cassador, vill stämma av så allt står rätt till. Tycker att han har bettet sig lite annorlunda men det får jag svar på under onsdagen isf. Vi hörs av :) Må så gott <3
 
 
 Foto: Stefan Keturi 
 


Postat av: Annie
2015-05-04 - 22:41:28

SÅ fin är han! Hade vart superkul att åka och titta på honom live någon gång hihi :) kram på dig fina du!

Svar: Tack finaste du Annie <3 Ja någon gång måste du det!! :D Varma kramar till goa du <3
Ica


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: