Best day


 
 
Igår hade jag den bästa dagen på väldigt länge, allt bara klaffade och jag kände det innan jobbet. Jag var så himla glad, mer än vanligt och jag tror att vädret är den största anledningen. Fick även massa beröm från chefen, min effektivitet på jobbet samt att jag varit sjuk en gång på 10 månader, det var då vi gick omkull. Sen självklart att hästarna är pigga och glada!! Cassadors svullnad är helt borta och han visade i morse att han har samlat på sig massa energi och skulle stegra i gången. Corvette står lugnt och stilla, bryr sig inte alls om den där galenpannan. 
 
Idag var det dags att starta igång traven, vi red ut på båda mina hästar samtidigt och yes, traven kändes så bra. Blir samma ridning i morgon och på lördag blir det några galoppsteg, sedan ökar jag varje dag. Kommer som sagt hålla mig i skogen i början, vill absolut inte in i ridhuset nu och trimma i fyra hörn. Får ju även passa på i detta fantastiska väder, sol, älskade sol!! 
 
I morgon är jag även ledig då vi ska på firmafest på kvällen, 500 personer på Tylösand, M&S är inte blyga på fest så det kommer bli minst lika livat som de andra gångerna. Mina föräldrar kommer ner en sväng så tänkte be mamma filma lite om vi avslutar skogsrundan på banan. Sen blir det några timmar jobb på söndag, men bara 5 :D 
 
Hoppas ni får en strålande helg och att ni som jobbar dag kan få njuta av lite sol, som vi kvällsjobbare kan gotta oss med på vardagen. Just nu ligger jag i en solstol med bikiniöverdel ;-) om ni nu skulle vilja veta, hihi. 
 
 
Från barbackaturen igår <3 Duktiga hästar!! 


Postat av: Cecilia
2015-03-12 - 20:08:42

Häärligt! Sol gör gott för själen :)
Parentes: Ifjol var jag på semester i dina hemtrakter, och besökte då också Tylösand. Fantastiskt ställe alltså! Vi var och åt i en av grannbyarna på restaurang Steak House (?). Har du vägarna förbi rekommenderar jag det enormt! Ifall jag åker dit igen så MÅSTE jag dit och käka!

URL: http://cissemiss.blogg.se


Postat av: Neapocalypse och tinkerhästen Clooney -~♥
2015-03-12 - 20:42:50

Vad underbart! :D <3

URL: http://neapocalypse.se


Postat av: Susanna
2015-03-12 - 21:38:42

Det är svårt att låta bli att vara glad när vädret är så fantastiskt som det har varit idag!

URL: http://susannalundgren.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: