Sååå trött..


 
 
Försökte ta mig upp ur sängen när klockan hade ringt, åh mina ögon har aldrig varit så tunga. Låg kvar en liten stund men eftersom jag börjar 14 idag så ville jag till stallet tidigt så jag kan åka hem och sova igen. 
 
Väl i stallet så pussade jag på båda mina hästar <3 Tog även och borstade båda samtidigt och släppte dem sedan tillsammans i ridhuset. Blev mycket spring och brall, väldigt glada hästar. Fanns inte en chans i världen att jag skulle orka rida idag ^^. Jag hade nog åkt av hästen, SÅ trött är jag. 
 
Köpt nya skor till hästarna, ska sko Corvette då hon gått över sin tid, hon behöver verkligen fixa hovarna. Cassador är så fin i hovarna nu :) köpte även lite annat som jag behöver, det räckte inte med en hel helg på mässan i gbg ;)
 
 
Är det någon som använt nypon till leder?! Har funderat att prova detta i 2 år på Corvette men inte trott på det, speciellt inte på en unghäst.
 
 
 
 
 
 


Postat av: Maya
2015-03-02 - 15:44:32

Vi hade jätteproblem med min ponnys leder då hon blev stel lätt och ja, hon hade problem med dom. Efter en vecka med nypon så såg vi resultat och vi hade de under resten av hennes liv då det funkade så bra, rekommenderas starkt! :D

Svar: Tack för att du berättade =) Kommer att skriva om hur hon känns om några dagar :)
Ica


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: