elva till sjutton


 
 
 
Jag är nog inte ensam om att spendera många timmar i stallet, men då jag har två hästar och lagt 30 minuter på att skritta en häst, vad gjorde jag då de andra 5,5 timmarna?? haha!! Jag har gjort allt det vanliga fixet, men sen har jag tvättat mugg, eller den är nästan helt borta på båda men vill ialf tvätta noga och smörja in. Corvette får fortfarande sitt ben inlindat i bomull, hon är helt fri från svullnad och är heller inte varm i benet. Såren som hon haft såg också väldigt fina ut, så i morgon kommer hon att få sin första skrittrunda. 
 
Det som tog längst tid idag var att bygga en liten hage som stänger ute det som är väldigt lerigt. Släppte ut hästarna där en stund på eftermiddagen då det kryper i kroppen på dem i den lilla sjukhagen. Åh herrejösses vilka bocksprång och för första gången så dominerade Cassador i början. Han hade extremt mycket energi att göra sig av med och jag kunde se hur glad han blev, kom fram och tackade mig sen. Kunde inte tror att han släpade sitt ben efter sig för bara några dagar sedan, denna häst har verkligen onaturliga återhämtningskrafter. Han ska ju röra på sig mycket nu, det tyckte veterinären då hans svullnad mår bra av det och efter hans motion i hagen så försvann all svullnad ;) Jag har även krattat i hagen, vill ju vara ute i solen och passade på att göra lite nytta så krattat bort en hel del gammalt hö!
 
Corvette levde också loppan och gick halvt omkull och blev sedan väldigt arg för att hon gjorde det, bockade vidare som om inget hänt. Hon ska egentligen gå i en mindre hage men jag tror hon kommer skada sig om jag försöker stänga inne henne, för när alla andra hästar springer vill hon följa med. Hade hon fortfarande varit svullen så hade hon fått stå i en liten hage men så svårt när Cassador behöver röra sig. Så nu får de gå ihop och vi får se i morgon hur deras ben klarade sig efter detta pass.
 
 
 
 
 
Mysig barbackatur idag med, mötte lite söta hästar i skogen.
 
 
 
 
Bär stolt den där pikén från Silverbjälke,
om ni missat hans roliga och tänkvärda blogg så kika HÄR.
 
 
 
 
 


Postat av: Isabelle Johansson
2015-03-08 - 20:00:57

Ändå kul liksom stallet är bäst!

URL: http://isabelles.horseworld.se


Postat av: Victoria
2015-03-08 - 21:36:02

Hej!
Efter en längre period borta på fel spår är jag nu igång med bloggandet igen! Du kanske följde mig förut på victoriahavelid.blogg.se? Nu finns jag här på NoDoubt istället :)
Fin blogg btw

URL: http://nodoubt.blogg.se


Postat av: Erika Pettersson
2015-03-09 - 06:18:54

Hoppas båda hästarna är bra snart :)

URL: http://erikapettersson.webblogg.se/


Postat av: MalinKalin
2015-03-09 - 12:22:29

Ja tiden går verkligen fort i stallet :) hoppas hästarna kryar på sig!

URL: http://malinkalin.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: