Bästa Corvis 😘


 
 
Stor fet guldstjärna till min gråa tjej idag, hon gjorde precis vad jag bad om, trots att vi red ute i skogen. Hon kändes riktigt fin i skritten idag, hon har ju lite problem med sin ledvätska och det är lite upp och ner i början av passet innan hon är mjuk och varm i kroppen. Något som jag tror hjälper är den där nyponen. Vad har ni för erfarenheter av det?? 

Corvette trimmades i alla gångarter ute på vägarna i skogen. Hon va otroligt lyhörd och mjuk i hela kroppen, inte mycket tittig och rädd för miljön. Jag tog en liten galopp i mitten av skogsrundan för att känna av om min trimning upp på bakbenen även gjorde susen sen i galoppen och WOW, hon va så avslappnad! Jag kunde galoppera med väldigt lätt hand, tyglarna hängde nästan löst och hon tog aldrig tag i bettet och stack. Det är något hon brukar göra, men det är så roligt att jobbet man lägger på henne börjar visa sig nu. Även om vi rider ut i skogen, att hon kan vara lugn och lyssna på mig till 100%!! Kunde även avsluta med en lite längre galopp på en raksträcka, så fin <3. 
 
Jaha, sen kommer vi till den andra hästen, han va allt annat än lugn och avslappnad i början av passet =(... Började med att vägra gå in i skogen, lyfte lite på framfötterna men han vet att jag inte gillar när han stegrar så han reser sig aldrig högt längre. Men jag fick fram han tillslut och jag satt på en giraff/piaffhäst i traven en bra bit. Rädd för sten, flög åt sidan för grenar, spänner sig extra för träd.med mera. Men tillslut så lugnar han ner sig, viktigt att jag inte ger upp eller bli arg. Så den sista biten innan vi var hemma va riktigt bra, galopp ute i skogen, hyfsat lugnt ;-) För att vara Cassador i skogen va det verkligen lugnt!!
 
 
 


Postat av: Divorce your horse
2015-03-23 - 14:20:43

Så roligt att det kändes bra, trotts lite nerver ;)

URL: http://divorceyourhorse.se


Postat av: Neapocalypse - klickerträning och unghäst ・゚♥ ✞
2015-03-24 - 10:12:24

Jag tror verkligen båda hästarna gillar dig sjukt mycket, just en sån sak att du inte blir arg för att Cassador är trippig är verkligen ett guldkorn <3 Många skulle nog inte göra som du!

URL: http://neapocalypse.se


Postat av: Erika Pettersson
2015-03-26 - 09:58:10

du et väl att stenar, grenar m.m. äter hästar. ;)

URL: http://erikapettersson.webblogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: