Vilken dag!


 
 
Idag har jag varit riktigt glad!! Jag har fått min dos av solen och Cassador va en riktig stjärna under dagens trim. Dessa två saker kan jag leva rikt på, sol och fina hästar. Utan sol och hästar blir jag en halv, ledsen och säkert tråkig människa. Man måste få fylla på med energi från det som gör en glad. Hästar, sol, familjen och fantastiska vänner är mitt prio ett, även god mat är något jag blir galet glad av. 
 
Jag lovade ju en bild på bootsen jag köpte, ni har säkert sett den svarta modellen innan men jag har inte uppmärksammat just denna fören nu. Jag har inte letat ihjäl mig men haft ögonen öppna för ett par boots som tål lite, för jag vill inte ha mjuk eller lite hårdare plast. Den hårdare varianten är ju hemsk, speciellt de där med flera längder som låter något fruktansvärt. Ok om funktionen kanske är bra men jag vill inte ha en utrustning som för en massa oljud ;) 
 
Boots expert - "i slitstark nylon. Insida i mjuk neoprene, med en mjuk förhöjning i karleden för att förhindra att bootsen vrider sig"
hook.se
 
 
 
 
 


Postat av: Neapocalypse och tinkerhästen Clooney
2015-06-13 - 14:52:56

Dom till höger ser riktigt fina ut :D

URL: http://neapocalypse.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: