Vi gjorde det!!


 
 
Idag efteranmälde jag mig till en 110 avd B då jag inte alls kände för att gå in och hoppa 115 i morgon utan några lägre språng i kroppen. Var ju några veckor sedan vi både tävlade och hoppade regelbundet och man tappar rutinen så himla fort tycker jag. Jag fick åka iväg själv idag, troligtvis även i morgon men jag orkar inte med folk längre när man försöker planera i god tid. Cassador är en ängel i hanteringen så det är aldrig några bekymmer, det är bara ett problem och det är när man har tidig start. Man ska hinna gå banan och rida fram, även leta upp någon som kan hålla hästen, det är jobbigt men det löser sig nog. Idag följde jag efter min tränare Pernilla på framhoppningen då hon var 2 före mig, det gick super och Cassador va så fin, eller jag red han så bra så han hoppade fint, för det hänger 99% på mig. Synd bara att han inte kan ha samma lugn inne på banan som på framhoppningen, men visst är det stor skillnad på oss båda två. Jag är lugn och det smittar ju av sig på honom. Jag har bara några småsaker jag ska försöka träna bort på tävling men annars tyckte jag att jag löste det bra. Jag red lite dåligt i kurvan efter 3:an till 4:an och då gled han ut och kickade med rumpan. Jag ställde mig då upp lite lätt för att inte göra han irriterad och det funkade ju kanon, istället för att mana på honom. Så idag blev det en felfri runda på hinder men precis utanför placering med ett ynka tidsfel ;)
 
I morgon ska vi hoppa 115 och jag ska försöka ha samma tempo som idag, men jag ska rida mer och speciellt i svängarna. Måste få med yttersidorna så vi inte glider iväg, träna, träna och nöta in, det är när jag inte rider som vi tappar sekunder. Annars är jag nöjd med dagen, superroligt att hoppa igen, efter att vi helt tappat suget. Tagga, tagga om till morgondagens tävling!! Sen vilka läckra och snygga hinder de fixat till tävlingarna. Nymålade och nya ideer, självklart var minions favorithindret. Kan verkligen rekommendera att åka till Björbäck, har alltid varit nöjd med tävälingarna där och de har väldigt trevlig personal. Stort tack vill jag skicka till Stina som kunde filma när hon satt på banan <3 Guld värt för en toker som mig då jag vill ha alla mina rundor filmade ;-)
 
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: Jessica
2015-06-27 - 16:49:32

Det är precis samma för mig! Går utan problem att åka själv - men är bökigt om man startar tidigt. Och vill precis som dig ha allt filmat, och det är egentligen till 99,8% (0,1% hästhållarhjälp vid tidig start och 0,1% babbel på hemvägen när man är lite trött, ungefär) som jag försöker ragga med mig någon när det är dags för tävling.
Men du, jag har ju sett er länge nu men ändå kan jag inte sluta fascineras över C! Fantastiskt vad effektfull han är *hjärtanögon*


Vad gäller olyckan kan jag inget annat säga än att stämma in i resten av hästsverige; så djupt tragiskt och otänkbart. Fina, fina tjejen <3 :'( och stackars familjen och alla andra nära och kära. :(

URL: http://vinna.blogg.se


Postat av: Ellen
2015-06-27 - 17:48:00

Vilken fin runda, bra ridet!

Svar: Tack va gullig du är :)
Ica

URL: http://ellenshorselife.blogg.se/


Postat av: Noomie Sundell
2015-06-27 - 19:56:43

Vilken stor och härlig bana! Vad fint du rider och C är så himla söt och man ser att han verkligen knappt kan bärga sig tills han kommer fram till hindren.[':

Svar: Tack fina du <3
Ica

URL: http://nouw.com/noomiesundell



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: