Gris eller häst??


 
 
Ja idag är det en stor fråga, är han en gris eller är han en häst min lilla Cassador??
 
 
 Om blickar kunde döda...
 
 
 
Kom till stallet när de precis hade släppt ut och jag tittade bort mot hagen. En rullande Cassador och jag ropade på honom, "Cassador neeeeej". Han reste sig upp, började kraffsa med hoven och rulla igen. SUCK!!!! Varför ska han vara en sådan gris??? Hade han varit vit hade jag köpt en one piece till honom eller så hade han fått bo själv inne på dagarna, vilket inte hade gått för han hade rivit ner hela stallet. Började ialf med att fixa stallet innan jag hämtade grisen, la fram slangen ute då jag inte väntade mig en ren häst. Men inte trodde jag att han skulle va så äcklig hela han, lika mycket på båda sidorna och på täcket ligger det ett tjocktlager med lera =( Så jag fick slanga honom med täcket på. Det går ju för det första inte att ta i täcket med all den leran och heller inte spola utan häst under så ja, duscha med täcket på. Även hals och huvud spolade jag av och jösses om han va putt på mig. Jag förklarade för honom, "Ja så går det när man är en gris Cassador, mindre lerbad så blir det mindre duschar". Hoppas han fattade vad jag sa så jag möts av en ren häst i morgon ;-) 
 
Väl inne i stallet så kände jag inte för att dra på han massa grejer när han va blöt, så det blev ett torrt regntäcke och träns, sen ut i skogen och klättra. Pigg som bara den men efter några varv i backen så slappnar han av och är inte alls lika tittig. Gick i slutet in på banan och tog bara någon galopp men inte mycket, det får bli trim i morgon istället, hoppas inte han ser ut som en torr gris i boxen. Han fick ialf gå ut med ett tjockt vintertäcke med helhals, gillar inte helhals då det skaver på manen men jag vill inte möta samma syn i morgon. Så för att vara på den säkra sidan får det bli med hals på =)
 
 
Vilken är den värsta syn ni har mött när ni hämtat er häst från hagen??
 
 


Postat av: Julie R
2015-01-08 - 13:58:49

Hahaha, jeg elsker blikket hans på bildet!
Akkurat som han sier "og hva er problemet egentlig?"

Heldigvis er ikke Knerten noe glad i å bli skitten, så han ruller seg skjeldent når det er vått ute. Men har jo hendt at jeg har kommet for å hente han, og så ligger dekkenet krøllet sammen i den største vanndammen fordi han synes det var unødvendig å ha det på seg ;)

URL: http://julieroland.blogg.no


Postat av: Divorce your horse
2015-01-08 - 19:47:41

Haha.. Ja det där känner man ju igen. Men värst av allt är när de kommer in med manen och svansen full i kardborrar ;)

URL: http://divorceyourhorse.se


Postat av: Ellen
2015-01-09 - 12:31:00

Haha de verkar inte fatta det där med att ju mer man skitar ner sig ju mer måste man bli borstad och tvättad!
Såg min ponny en dag för många år sedan stå på knä i hagen och gnugga pannan mot marken, då anstränger man sig!

Svar: haha, åh vilken syn det måste varit. Ja man vet inte om man ska skratta eller gråta dessa stunder ^^ hihi
Ica

URL: http://ecoequus.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: