Kom till Equipes monter!!


 
Göteborg Horse Show
 
 
Bara några dagar kvar innan den stora hästfesten drar igång, jag är så taggad på att stå där och träffa er och alla andra människor. Jag kommer att hålla i en tävling i år igen, men redan nu kan ni skriva ner allt på en lapp och lämna hos oss i montern. 
 
Jag hade egentligen bara en enda sak som jag skulle lägga mina pengar på och det var ett par ordentliga tävlingsstövlar. Tack vare min underbara sponsor, equipe, så kan jag antingen hålla i pengarna eller lägga dem på annat. Jag behöver ett par nya vita ridbyxor och jag måste köpa ett par snygga bruna handskar till tävling då jag saknar mina fina som går sönder hela tiden. Jag har två par från hööks men de håller inte länge. Kommer säkert dimpa ner något mer i kassarna under helgen men det känns otroligt skönt att jag inte har några jättemåsten. Ni som ska dit, har ni några MÅSTE-KÖP?? :)
 
 
 
HOPPAS VI SES DÄR :D <3
 
 
 
TÄVLING!!!
 
 
 
 
 
 
Vill du vinna fina priser från Equipe?
 
allt du behöver göra är att skriva ner VARFÖR just DU ska vara den lyckliga vinnaren av ett träns, ett pa stigbyglar eller ett schabrak. De 3 lyckliga vinnarna komme vi att dra på söndag eftermiddag. Finns du på plats när vi ringer upp dig kan du få med dig priset hem, annars skickar vi det på posten.
 
1. skriv ner varför just du ska vinna ett utav priserna
 
2. skriv namn, mobilnummer och adress tydligt.
 
Önskar er alla Lycka till!!
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: Annaokexi
2015-02-23 - 23:25:03

Schabraaakkkkkkk 😍 man kan inte ha för många😍😍 // Lexi

Svar: Haha, helt rätt Lexi :D men jag har nog närheten av för många ^^ haha. Behöver ialf INTE köpa något nytt schabrak!!!
Ica

URL: http://Annaokexi.blogg.se


Postat av: Victoria Johansson
2015-02-24 - 00:06:39

Jag vill vinna för att Equipe verkar vara ett väldigt bra märke med bra kvalité på deras produkter. O väldigt snyggt såklart! ;)

Nr:0767772587
Adress: Torkelsbo 2, 59591 Mjölby

Svar: Du måste komma och lämna in ditt bidrag i gbg vännen <3
Ica

URL: http://victoriamj.blogg.se


Postat av: Carl Eriksson
2015-02-24 - 08:08:26

Jag skulle vilja vinna ett blått Equipeschabrak med vit kant. Jag önskade att jag vann ett sånt schabrak för jag ska köpa ett sådant på GBGHS, så det skulle vart bra (roligt) om jag vann ett/ mvh Carl 😊

Postat av: Carl Eriksson
2015-02-24 - 08:10:08

Glömde skriva adress mm hehe. 0730373450. 44192 Alingsås


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: