Full av energi


 
 
 
Först ut idag va Corvette, hon va lite småseg så jag fick rida mycket fram. Det gjorde att hon blev riktigt fin i slutet, behövde inte komma många gånger på övningen utan hon satte den riktigt snyggt.
 
Cassador däremot, suck.. jag är ialf väldigt glad att jag sparade han till sist, för huua vad mycket energi han hade idag. Detta får jag som en paket på posten när jag låtit han gå lite lugnt någon dag, men man vill ju inte rida hårt 7 dagar i veckan?! Tyvärr är han en sådan maskin som mår bra av att jobba, dagligen. Han är verkligen ingen skogsmullehäst. Men ialf, fick tömma ur det mesta på lina då jag vägrar hoppa upp när han är sådan, blir bara pannkaka då. Han va bokstavligt rädd för allt, sockerbitshinderna va värsta. När jag sedan hoppade upp fick jag rida väldigt, väldigt mycket fram då han va så spänd och tittig och svävade på en studsmatta i traven. Fy så hemsk han är att rida dessa dagar MEN med min nya ridning så klarar jag det. Mitt mål dessa pass, även andra, men dessa dagar är det extra viktigt att jag jobbar honom avslappnad och får han att frusta ur sig allt. Det fick jag också efter mycket uppmjukande övningar i ridningen. Ökning, mycket ökning och komma tillbaka på liten volt och jobba med bakbenen, både i trav och galopp. Visste i slutet inte om jag skulle hoppa el inte men jag gjorde det, annars vet jag inte hur han blir i morgon när vi ska hoppa. Tyckte faktiskt att han skötte sig exemplariskt med tanke på att han va så pigg och lite spänd, fick han i slutet att jobba riktigt fint men saknade några hack ner i tagningen.
 
En sak till, tackar gudarna för gramanen igen <3 Ett inlägg om detta kommer att komma från både mig och Pernilla då någon önskat det.
 
I morgon blir det hoppträning med gänget utan Pernilla då hon inte kan komma, så vi ska hjälpa varandra :)
 
 
 
 


Postat av: Neapocalypse och tinkerhästen Clooney ・゚♥
2015-02-18 - 20:54:39

Skönt att du håller dig motiverad trots att han är så pigg! :) <3

URL: http://neapocalypse.se


Postat av: Rebecka
2015-02-19 - 10:05:49

Va gullig du är!<3

Postat av: MalinKalin
2015-02-19 - 12:18:01

Kul med hoppträning :)

URL: http://malinkalin.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: