"You got one life...


 
 
 
...make it worth living"
 
 
Livet är inte en dans på rosor och absolut inte när det kommer till att välja ett liv tillsammans med hästar. Vi alla har ett val, eller hemskt nog tyvärr inte alla, men vi som kan välja, det är vi som klagar mest! Jag tänker inte gå in på människans tunnelseende, egocentriskhet, samvetslöshet... m.m. Utan jag tänker lägga tyngd på vad vi faktiskt KAN göra med våra liv, VI som kan välja leva det. 
 
Lägg tid och kraft på det ni älskar, spara pengar kan vara bra för framtiden men är du snål och sparar allt, både livsglädje och pengar så kanske du aldrig någonsin får njuta av det. För du vet inte om du lever i morgon, ingen vet. Jag har valt det dyra livet och lägger nästan alla mina pengar på just min livsglädje, hästar <3 I några minuter kan man ibland ¨ångra¨ det men då ställer jag mig frågan, vad hade du gjort då Erica?? En del av mig säger att jag inte hade bott i Sverige, jag hade levt livet som en äventyrare och en annan de av mig säger att jag hade haft ett väldigt tråkigt liv.
 
Jag ser dagligen människor som är sura och klagar på sina liv, hur svårt är det att göra något åt det?? Att göra andra beslut och ta ett steg åt sidan för att samla kraft kan vara så lite men göra så mycket. Inget i livet är givet och jag hade idag kunnat stå med en fet plånbok, men frågan är då, hade jag varit lycklig??
 
Mitt tips är att slösa lite med lyckan, inte slösa massa pengar i onödan utan låt ditt hjärta visa vägen. Jag vet att jag pratat om detta innan men det är så viktigt, att man faktiskt tänker med sitt hjärta ibland och stänger alla andras åsikter ute <3
 
Om ni vill ha en riktig tankeställare hur kort livet faktiskt är för en del, tyvärr en stor del på denna jorden. Så ska ni se filmen, the fault in our stars. En gripande kärleksfilm som verkligen sätter livet på spel men även i den svåraste stunden så låter de hjärtat visa vägen <3
 
 
 "Inte ett öga torrt, samma med filten..."
 
 
 
Källa: HÄR
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: