Fett leende och lycka <3


 
 
Obeskrivlig lycka och svar på träning att hårt slit lönar sig, det fick jag avnjuta idag. Cassador började med att flyga i luften innan vi kom in på utebanan, ja bokstavligt stegrade sig in på banan för att han är en stor jäkla bebis. Det ligget hindermaterial precis vid ingången, som det alltid gör och Cassador är bara så larvig. Men efter alla dessa år tillsammans har jag byggt upp en frysbox i magen och vi tar oss igenom det hemska tillsammans. Väl inne på banan så byggde jag fram två sockerbitshinder med 21m mellan, varvade med 6 och 5 språng. För första gången på länge så förstör jag inte för honom, utan jag ger honom space. Jag sitter inte och tar en massa innan hindret, jag lättade mer och bjöd in han till att tänka själv. Tänk att något så lätt ska vara så svårt?! Jag har befunnit mig i en ond cirkel alldeles för länge, en del av mig har suttit och förstört för Cassador på grund av osäkerhet och okunnighet. Medans den andra delen har skrikit hur fel det är, hur kasst jag rider m.m. 
Jag har tryckt ner mig själv alldeles för länge nu, dags att komma upp till ytan och äntligen känna mig stolt som ryttare. För idag jobbar båda mina sidor på lika villkor, jag vill inte vara en dålig ryttare men för att lyckas måste man ibland gå igenom ett helvete för att sedan skina starkare än solen. Så känner jag just nu, jag besitter en lycka och glädje som vi alla ryttare vill uppnå. Jag vet hur jag ska trimma min häst nu som gör han till en nöjd häst efter 5 minuter, inte 60 eller inte alls. Men bara för att det börja släppa kommer vi att hålla oss på låg nivå tills vi är övermogna till att gå upp i högre klasser igen. Jag har kämpat hela livet för att min dröm ska bli sann, att kunna äga en häst. Nu äger jag två och har inprincip uppnått den största gåvan en hästtjej kan få. Nu ska jag se till att värna om denna gåva och tid tillsammans med Cassador, jag ska inte ångra en dag. För vi vet aldrig när det blir den sista ❤
 
 
Bilden ni ser nedan, det lyser glädje på långt håll och gett solen konkurrens ;) Jag säger det inte ofta och brukar inte ordet om jag inte verkligen menar det men... Jag ÄLSKAR Cassador ❤ Vi kanske inte var menade för varandra men jag ska göra allt för att bevisa motsatsen!
 
 
 
 


Postat av: Amanda & ridtravaren Lilleman
2015-08-19 - 20:03:55

Låter som ett riktigt bra ridpass :D Heja er.

URL: http://bagheeraomalley.blogg.se


Postat av: Lovise
2015-08-24 - 12:54:16

Man blir så glad av gå in på din blogg! Du är en riktig kämpe =)

Svar: Tack goa du, 😘 va glad jag blir!
Ica

URL: http://www.LoviseC.wordpress.com



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: