Jag kan bättre


 
 
Ja idag var det fredag och första tävlingsdagen för denna helg. Cassador va jättefin på framridningen men väldigt taggad på framhoppningen. Jag försökte att få fram honom och sedan sitta lugnt innan hindret men antingen va han för på eller så kom vi bara fel, men i slutet så fick vi till några helt ok språng. Inne på banan sen va han riktigt taggad men trots det så fick jag till det bra 1-5, sedan va han lite för tillbaka mellan 5-6 där det ska vara fem språng, så vi fick in 5,5. Sen var det dags för kombination och det gjorde vi bra, även 8:an men sen sista hindret i grunden hoppade han av typ 3 meter innan för att jag lät honom. Totalmiss med avståndet från mitt håll.. sen red jag bra inpå 10:an och lite halvdant i kombinationen, nästsista hindret va ok och sen sista hindret va pannkaka. Jag va i total ångest efter rundan, de sa att jag gick upp i ledningen men jag va absolut inte värd det. Cassador var självklart det, han är värd alla gulblårosetter i världen när han ställer upp hela tiden och VILL vara felfri. Även om han är född till dressyrhäst så ha han förbaskat bra koll på vart han har hovarna och vill inte riva. Även om vi hoppar av långt ifrån eller nära, he is just aaaamazing!!!!
 
Nu ska vi korka upp vinet och ladda om inför morgondagen med lite sushi. I morgon måste jag rida mycket bättre!! Blev en 7:e plats av 33 och det ser ju bra ut på resultatet men jag är långt ifrån nöjd.
 
 
 
 
 
 
Min gummiboll, inte i en bom trots dålig ridning från mitt håll
<3
 


Postat av: MalinKalin
2015-04-24 - 21:09:17

Det är bara att ta nya tag och tänka positivt! :)

Svar: Åh jag vet :-) Ska verkligen försöka ännu mer idag, tack för pappen <3
Ica

URL: http://malinkalin.blogg.se


Postat av: Gitta
2015-04-24 - 21:26:52

Tycker ni är ett bra team. Han är ju riktigt schyst och hoppar det sista hindret trots att ni kom lite tokigt. Gräm dig inte, nya tag imorn. Go team icusen ;) Ni är sååå bra. / Gitta

Svar: Tack fina och underbara Gitta för dem orden <3 Vet att sista hindret gjorde att jag fick mest ångest över rundan, men jag kan bara bättra mig idag och lära mig. Ingen blir proffs på en dag, tur Cassador bara är 8 år, mååånga år kvar på tävlingsbanan ;)
Ica

Postat av: L
2015-04-25 - 02:12:08

Tycker nog att det är ryttaren som förtjänar guldrosett, du kämpar och sliter som ett djur för att nå framåt, bra gjort!

Svar: Åh tack, blir lite rörd av din kommentar. Jag vet att jag borde se mer positivt i min ridning då den är 10 gånger bättre än förra året. Men jag vill så väl och jag vill göra det rätt för Cassador, även om jag vet att han egentligen inte alls blir störd av mina missar. Skam den som ger sig :) <3
Ica

Postat av: Anna & Trú fr´sa Reykjavík
2015-04-25 - 13:07:40

Hey, jag ser bara en sjukt följsam ryttare! Du RIDER ju! Hade du bara "åkt med" hade det inte gått såhär bra. Och det bästa är att trots ifall att det känns skit när du sitter på honom, att du inte gav upp(som jag lätt gör och tänker, "det får gå som det går") så biter du ihop och gör det bästa av situationen. Märker du inte själv hur lugn du är? Istället för att strissa upp dig för att det går för fort, så sitter du tillbaka, gör lugnande "ptrooo" ibland. Men han har ju öronen framåt HELA tiden, han tycker det är skitkul!!! Så rätt gör du ju! :D Kram

Svar: Tack fina Anna för dem orden, ja du har kanske lite rätt och ibland ser man inte vinklar eller tänker på vissa sidor som ni uppfattar och kan se på filmen. Jag är väldigt självkritiskt då jag kräver så mycket av mig nu men att få höra dessa ord från dig gör mig riktigt glad och det ger mig en kick att jag är på rätt väg. Så tusen tack för dina ord <3 massa kramar
Ica

URL: http://www.annaochtru.blogg.se


Postat av: Isabella
2015-04-26 - 16:25:44

Men hallå Erica, var inte så hård mot dig själv.
Det känns alltid mycket värre än vad det ser ut, jag har också haft helvetes rundor, kommit ut från banan och bara sagt NÄE, fyfan!
Men sen lugnar man ner sig, tar en fika och kollar på filmen i lugn och ro så märker man att det inte ser så tokigt ut trots allt.
Du har en fantastisk häst som litar på dig i alla lägen, jag är rätt säker på att min häst INTE hade räddat mig på sista hindret så som Cassador gjorde för dig.
Upp med hakan, du är en fantastiskt skicklig ryttare med en häst som vill vara felfri, då finns det inga gränser, tro mig.
Massa kramar till dig!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: