Bloggen


 
 
Ikväll kommer jag att göra ett inlägg där jag lägger upp det ni svarade på mina frågor. Även svara lite på det ni skrev, jag vill ju få bloggen lite vassare och lite mer personlig men alltid lika svårt hur mycket man ska släppa på det. Ni följer mig nu för att ni gillar den som den är, men man vill ju alltid ha lite mer godbitar :) 
 
Påskhelgen har hittills varit helt fantastisk, jag är så tacksam för de människor som hjälper mig med Cassador dessa dagar, även om de också har mycket att göra i påsk. För mig är detta ovärderlig och inga pengar i världen går att köpa denna familjetid. Att få umgås, äta god mat, spela massa spel, gå långa promenader och mysa framför en bra film med sin familj, det är faktiskt inget som kan slå det. Vi alla här uppskattar det lite extra dessa dagar, vi pussar och kramas och är en väldigt tajt familj. Vi tar hand om varandra och stöttar i ur och skur, ingen får känna sig utanför. Jag älskar min familj <3 (speciellt den goda maten vi alltid får till)
 
Jag är både en morgon- och nattmänniska. Jag har ju till 99% alltid något att göra på morgonen så jag får aldrig ro att ligga och sova eller dra på mig. Igår vaknade jag vid halv åtta och gick upp innan åtta. Igår var jag helt slut efter elva så jag gick och la mig, vaknade efter sju, helt tyst i huset och jag sa till mig själv på skarpen att du måste kunna slappna av och sova lite till. Det gjorde jag och vaknade för en stund sedan, ligger kvar i sängen och skriver detta inlägg. Men nu är klockan tio så helt ok att gå upp, ska äta frukost och sedan ska jag och brorsan åka och köpa nya däck till min bil :) Ha nu en fantastisk och strålande dag, sitt ute i solen och få lite C-vitaminer. 
 
 
 
 
 
 
Mina älskade syskon <3
 
Tur i spel och fina hästar, otur i kärlek..
 


Postat av: Mamsen
2015-04-06 - 18:59:17

Finingar, ni är bäst!!
Det är så roligt när vi kan samlas alla.
Pussokram


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: