Words <3


 
Jag pratade igår om att denna hästvärld är väldigt tuff och jag tror inte vi är många som glidit på ett bananskal genom klasser, hästar och även hästfolk. Livet är fullt av prövningar och på något sett så har mycket, tyvärr, av detta varit en mening för framtiden. Hade jag fortsatt att tävla, hade säkert placerat mig med min kämpe men tillslut hade vi nog gått in i väggen, både jag och Cassador. Ibland måste vi stanna upp och lyssna på vår omgivning, är hästen med på noterna?? Mår jag verkligen bra av att fortsätta?? 
Caroline Bågfeldt skrev idag några väl valda ord och hon om någon vet hur det är att kämpa mot motgång på motgång. <3 Hoppas ni alla där ute, även om ni tycker att allt är bra så va noga med att ha rätt omgivning runt er, som faktiskt vill att ni lyckas. Ligger ni under isen och känner att hopplösheten kryper er in på skinnet. Res er upp och tala om för er själva att ni inte är ensamma. Inget är lätt här i livet och minst sagt med våra underbara djur <3 Fortsätt kämpa mina vänner, en dag får ni kanske utdelning på all möda och slit, precis som Caroline. <3
 
 
"Jag blir så glad, verkligen så förbannat glad!! 
Det är inte bara de 6 månaderna som jag har slitit med Corvette, utan de 2,5 åren som jag kämpade med Chuck. Han som lärde mig vad smaka på sand betydde, han som tog bort mitt självförtroende totalt, han som visade att ridning krävs i varje steg och att absolut ingenting kommer gratis, att ibland kommer inte ens resultat som man jobbat ordentligt för. Han var verkligen min första egna underbara ponny och han kommer alltid att betyda mest för mig, alltid. 

Men han gav mig ingenting tillbaka. Jag grät, flera dagar i veckan, skämdes på tävlingar, blev aldrig placerad, fick stryka mig från klasser osv osv. Det han gav mig, var en kämparskalle och en jävligt bra känsla för ridning. Han gav mig kärlek och ett sätt att att kämpa på som inte många andra har. 

Det är det som får mig att fälla en tår när jag har Corvette. För hon räddade mig verkligen, på så många sätt. Utan henne hade jag aldrig varit så självsäker som jag är idag, jag hade aldrig ens varit här, kanske aldrig ens hade ridit. Hon gör mig så lycklig, på ett sätt som Chuck aldrig gjorde. Hon ger mig tillbaka de där 2,5 åren av slit som jag trodde jag la på ingenting. Nu vet jag sanningen och det var att jag skulle vara redo och kunna rida Corvette som jag gör idag. Allt har en mening helt enkelt. Och jag är så förbannat glad idag, för jag vet att även om Corvette ställer upp mycket och har enorm egen vilja så har jag också kämpat mig hit, på mitt eget sätt. <3 massor med kramar!"
 
 


Postat av: Nicole Vaattovaara
2014-09-08 - 22:14:46

Vad fin skimmelfärg :)

URL: http://watto.blogg.se


Postat av: Ryttarlivet.com
2014-09-08 - 23:05:42

Fantastiskt skrivet av Caroline! Vilken kämparglöd! Härligt när hårt arbete och misslyckanden betalar av sig längre fram i lycka och framgång! Det kommer det göra för dig också Erica. Fortsätt kämpa, hitta din glöd! Kram

URL: http://ryttarlivet.com



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: