Turtorduvor <3


 
 
Jag har aldrig sett Cassador så kär i en häst, eller jag har aldrig sett en häst så kär i en annan häst. Jag ser det inte live varje dag men jag får det berättat av Tina och hon skickar bilder. När hon släppte ut de på en annan stor hage så fångade hon underbara bilder i kvällssolen. Ni kan även så en bild där Razzia och Cassador står och "äter på samma grässtrå", de är alldeles för söta. Hur ska jag ha mage att splittra ett så kärt par?! Ont i hjärtat.. Tina berättade det att så fort Razzia går iväg så följer Cassador snällt efter, vilket pojkvänsmaterial <3 Nej nu är det skönhetssömn som gäller inför en bröllopshelg i de småländska skogarna, outfit och uppdatering kommer i helgen.
 
 
Fy så elak jag varit igen, håller er alldeles för länge men jag ville först vara säker på
att det verkligen bli så. Den 1 oktober får jag tillgång till en annan box, vart det blir får
ni veta då. Där kommer Razzia stå ett tag, tills jag känner att jag hjälpt Tina med hennes utveckling och 
sedan känna mig taggad och redo för att sätta igång Cassador med en helt annan ridning och tänk. Så ja, jag tog äntligen steget och sa upp min box på Mickedala, kan vara det bästa beslutet i min hästhistoria. Mer om det tar vi en annan gång, men nu vet ni hur det ligger till :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hur underbart är det inte att se en flock, med olika åldrar springa och leva tillsammans. Precis som i det vilda <3 Cassador ser verkligen ut att trivas, önskade bara att han kunde gå upp i vikt så han inte är för smal när han kommer hem igen...
 
 
Om ni skulle vilja ha er unghäst, fölmärr med eller utan föl, eller en häst som kanske behöver återhämta sig som en riktig häst, har Tina Sennstam en kanonfin anläggning utanför Gislaved i småland. Kontakta henne på 0733981287 eller på FB. Jag har bekanta som haft häst där och varit mycket nöjda och har även fått veta att andra bekanta kommer att ha föl med sto där i vinter. 
 
 
 


Postat av: emelie
2014-09-12 - 03:09:33

Åh underbart med blandade hagar.
Lovar dig att Cassador kommer bli som en annan häst av att få gå i flock (gissar att du ska flytta till ett sådant stall där hästarna går ihop?)
När han vant sig vid att vara "fri" i hagen kommer han börja varva ner och förhoppningsvis märker du av det i ridningen med, en tillfreds och lycklig häst ♡

URL: http://komkoma.blogg.se


Postat av: Escaping Reality-ett nytt liv
2014-09-12 - 03:09:44

Skönt att se honom så välmående, hoppas allt kommer bli bättre för er med nytt stall och en riktig nystart!

URL: http://escapingreality.spotlife.se/


Postat av: MalinKalin
2014-09-13 - 12:37:30

Hihi vad gulligt :)

URL: http://malinkalin.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: