oh my, what a day <3


 
 
Snabbis inlägg, idag har jag skott för första gången i mitt liv och jäkla vad bra det gick. Hade en hovslagare vid sidan om hela tiden som guidade mig igenom alla moment. Jag orkade bara fram idag men ska köpa bakskor och slå på dessa på tisdag. Hinner verkligen inte tidigare men så skönt nu att fram är på!! Jag blev så sugen på att rida honom så jag sprang med honom på asfalten och bad de kika om han markerade och det gjorde han inte <3 Så det blev en runda i skogen med Moa och hennes häst och Cassador. I slutet tog vi även en travlänga och shit va härligt, han va så duktig min prins <3 Happy me!! 
 
Nästa gång Cassador ska skos kommer Sandra och hjälper mig, visar hur hon gör och vad jag ska tänka på när det gäller hans hovar. Sen kommer vi göra det varannan gång på honom, jag kommer även följa med Sandra när hon skor andra hästar så jag kan lära mig mer. Sen får vi se hur det går, om jag en dag kan stå helt på egna ben som hovslagare till mina egna hästar eller hur det blir. Det får vi se helt enkelt ;)
 
Nu ska jag börja fixa mig inför kvällen :D Kommer bild och outfit :) Trevlig lördag mina vänner, Iiiih jag är så glad!!!
 
 
 
 
 


Postat av: MalinKalin
2014-09-28 - 18:59:21

Kul att det gick så bra :)

URL: http://malinkalin.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: