Nu ska jag berätta..


 
 
För mig är det en mycket spännande tid som ligger vid mina fötter. Cassador och Razzia kommer snart till mig i Halmstad, som jag har längtat efter att få ha häst på heltid igen. Tänkte nu berätta för er vad som gäller den närmsta tiden med båda två.
 
 
 
 
 
CASSADOR, 7 år
 
Denna bilden tog Tina för några dagar sedan då jag bad om det. Som ni ser har han blivit väldigt smal igen, Tina har gjort allt hon kunnat för få honom i hull men jag tror tyvärr att "hästlivet", lösdrift, tar mer på krafterna än jag trodde. Så snart kommer han hem igen, men nu till ett helt nytt ställe. Cassador kommer att bo på ett ställe i Gullbrandstorp, de har verkligen allt där, allt förutom ridhus. Just nu så väger allt annat mycket tyngre än ridhus, stora hagar, många ridvägar, galoppslingor, nära till stranden, underbara människor som stöttar varandra, hästkompisar och ett mysigt stall där det inte finns några problem. Jag är mer van vid problem och osmidighet än att det går att lösa, för var det inget problem på det andra stället så kunde det bli. 
 
Cassador kommer nu att skrittas igång, skogsturer, löshoppningen och massa mys. Inget trim på ridbanan förutom löshoppning, vilket är självtrim ;) Men nu i helgen kommer jag träffa och planera med hen som vill hjälpa mig och Cassador. Vi ska lägga upp en plan och hur vi går tillväga med allt. Det känns otroligt bra att ha en så meriterad och duktig ryttare som verkligen verkligen vill hjälpa mig. För just nu, så hade jag kunnat gå genom eld och hav för att få allt ok mellan mig och Cassador, han är one of a kind och jag släpper inte han nu, helst aldrig. Så mer om planen får ni veta senare i helgen.
 
 
 
 
 
RAZZIA, 4 år
 
Denna lilla tjej är jag väldigt spänd och nyfiken på, för vet ni varför?! Hon är aldrig löshoppad eller inhoppad så jag ska få äran att lära henne. Jag har ju gjort denna resa med Corvette och det va så otroligt roligt och det gick ju riktigt bra. Tänk sen, i framtiden, när Corvette ploppar ut små studsbollar som Razzia på bilden uppe, aaaw. Så här kommer ni att få följa med på en spännande resa med lilltjejen, hur länge hon stannar bestämmer jag och Tina.  
 
Det fanns egentligen bara en boxplats kvar på det nya stället, men de hade även ett tomt stall som de helst inte vill använda men jag tänkte att frågan är ju alltid fri så jag ställde frågan om jag skulle kunna få ha två hästar där ett tag och ja, jag fick ett positivt svar tillbaka. Detta ställe kommer att ge mig bättre möjligheter att växa som ryttare, att kunna ha en möjlighet hela tiden, inte ha någon som bromsar och sätter käppar i hjulen, det är för mig lycka och en framtid <3
 
 
 


Postat av: Karin Ingelstrand
2014-09-19 - 14:16:53

Det absolut bästa som kunde hända! Grattis till både dig och Tina. Kram

Svar: Tack fina vän <3 kramar
Ica

Postat av: Caroline Bågfeldt
2014-09-19 - 20:02:45

Är så glad för din skull!! Ska bli så roligt att följa dig på vägen tillbaka!

PS. När dagen är kommen för Corvis att bli mamma så har jag paxat en bebis, bara så du vet ;)

Svar: Åh vännen, tack för dina varma ord!! Klart du ska ha en brumbrum bebis sen!! ;D
Ica

URL: http://carolinebagfeldt.se/


Postat av: silverbjälke
2014-09-20 - 07:10:44

Kul, det ser vi framemot att få höra mer om! :) och sen kommer tips på tricks vid löshoppningen så det blir rätt från början med markbommar, galoppbommar och sånt så hon lär sig tekniken innan hinder rätt från början. kul att du är laddad.

URL: http://finest.se/silverbj%C3%A4lke


Postat av: Annie
2014-09-20 - 14:21:13

Gah jag tror på dig! Ska bli awesome det här ;)

Postat av: MalinKalin
2014-09-20 - 20:27:52

Härligt! Det kommer bli skitbra tror jag :D

URL: http://malinkalin.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: