aaah, längtar galet nu!!


 
 
Just nu har jag tänkt att ha två väldigt lugna dagar, idag och i morgon, sova ut, äta gott och ta det lugnt. Dels för att jag varit så dunderförkyld och måste bli frisk innan min vanliga vardag börjar igen med hästar och fullt ös. Jag ser så mycket fram emot denna höst med träning, pay and jump, utveckla bloggen, design m.m, samarbetet med equipe, fotografering och allt annat som hamnar vid mina fötter och allt jag tar tag i. Jag hoppas ni är lika spända och förväntansfulla för jag lovar att jag kommer att leverera till er. Tänkte även ha en bloggtävling snart, det gillar ni va?! :)
 
På onsdag ska jag till nya stallet och städa ur två boxar till Razzia och Cassador. Kommer att få ett eget litet stall till turturduvorna då det bara finns en box i andra. Så denna lösning är jag väldigt glad för just nu :) Sen har jag inte riktigt bestämt när jag hämtar hem dem, men det blir senast lördag ialf. Kan ju inte vänta längre, vill ju komma igång med ridningen nu, nu och NU. 
 
 
Tack för all positiv feedback från er och att ni tror på mig och Cassador <3
Jag kommer att ta det lugnt med hjälp bakom ryggen, kommer inte göra något
hastigt utan att vi är redo för det. Ni kommer att få följa med oss hela vägen
tillbaka igen. Ingenting är omöjligt om man bara har viljan att lyckas <3
 
 
 
 Saknar dig mitt stora troll <3
 
 
 
 


Postat av: Escaping Reality-ett nytt liv
2014-09-23 - 03:12:56

Det ska bli jättespännande att läsa om resan med båda hästarna, själv har jag lite extra intresse för just unghästar så ser fram emot höstens blogg!

URL: http://escapingreality.spotlife.se/


Postat av: MalinKalin
2014-09-23 - 12:54:30

Låter som du kommer ha en dunderkul höst :D

URL: http://malinkalin.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: