Lycka och tur


 
 
Vilken bra start på helgen!!!!! Cassador va världens finaste häst idag och det var väldigt, väldigt längesedan jag kunde skriva dessa ord med känsla ut i  tåspetsen. Han va lite spänd och tittig när vi skrittade ut, men stora stenar kan faktiskt äta upp oss. Sedan gick vi in på banan, även om galoppen varit helt ok nu så sitter det långt in i mig, jag är nämligen fortfarande skeptisk och lite rädd att fatta galoppen. Vi har så hemska scenarier bakom oss och jag hoppas aldrig jag får gå igenom det igen. Men nu galopperade jag i båda varven, barbacka, ingen graman, inget scourier bett, ingen sadel. Endast ett fleecetäcke och ett vanligt tränsbett, i gummistövlar ;) Han frustade och jobbade riktigt med bakdelen, alltså inget vingligt eller ett huvud upp i det blå. What a Halleluja moment <3 SÅÅÅ HÄÄÄR GLAAAD ÄR JAG!!!
 
 
 
 
 
Inte nog med det så fortsatte min lyckodag. Jag la ut ett meddelande på begagnade hästsaker på fb, där jag behövde hjälp med mitt Bucastäcke som släppte igenom regn, alltså efter en skur så var Cassador dyyyngsur. Behövde då hjälp och tips angående impregnering.... Men då skrev Jill på Hästshoppen att jag skulle komma in till deras butik i Halmstad och se om de kunde lösa det. Då butiken jag köpt det ifrån längre inte fanns, ny butiksägare hade tagit över. Så jag lämnade in täcket för vattenprov och jag hann tänka, "tänk om täcket klarar provet :(" Men fick ett samtal idag att jag var välkommen in och hämta ett NYTT täcke då mitt skulle reklameras. De hade inget 145 i regn så jag köpte ett Shires 145 med 100g fyllning, för 95 kr (mellanskillnaden). SNACKA OM BRA SERVICE!!!!! Med detta så har Hästshoppen fått en ny kund. Tusen tack Hästshoppen!!! 

 
 



Postat av: Linda
2014-10-31 - 17:46:46

Härligt!

Shires har funkat bäst på Jusse! :)

URL: http://lindabj.blogg.se


Postat av: Carolin
2014-11-01 - 09:44:43

Shires täckena är de jag tycker är bäst! Har de både till den stora o ponnysarna och de har perfekt passform och är slitstarka! :-) hoppas du blir lika nöjd med ditt som jag är med mina :-D

Svar: Härligt :) hann inte prova idag men en annan häst i stallet har samma och ägaren tycker det funkar kanon!! :) <3
Ica

URL: http://stallcarlsvik.blogg.se


Postat av: MalinKalin
2014-11-02 - 15:05:05

Det var ju en schysst deal :)

URL: http://malinkalin.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: