Våra drömmar <3


 
Så otroligt roligt att få läsa om era drömmar i livet, ni är otroligt målinriktade!! Jag har som sagt aldrig haft en tanke på vad jag vill bli, jag älskar att vara kreativ och driven men med vad?! Mitt mål har alltid varit att få köpa min första egna häst, då jag inte kunde ha det när jag var mindre. Så jag antar att jag har haft mål och drömmar men inte när det gäller jobb utan med att leva med en hobby som jag brinner för. När jag började läsa era kommentarer och erat driv så har min hjärna gott på högvarv. Den har funderat och funderat. VAD VILL JAG BLI??
 
Ikväll har jag umgåtts med en mycket underbar person som jag har lärt känna på tävling i Halmstad. Hon är så otroligt omtänksam och kärvänlig, en fantastisk vän som jag är så glad att jag funnit. Vi har pratat om killar, hästar och framtiden, men mest hästar :) Hon får mig att se mina egna egenskaper och vad jag är bra på, detta gjorde att jag började tänka påvägen hem i bilen, VAD VILL JAG BLI??
 
Jag har kommit en bit påvägen nu känner jag, jag är 28 år gammal och är väldigt lycklig med det jag har, men saknar kärleken. Jag har ett jobb jag trivs med men har lärt mig nästan allt så jag står still. Det jag brinner för pysslar jag med på fritiden, hästar, bloggen, människor, marknadsföring.... ja marknadsföring. Jag kommer nu att börja se mig omkring, se vad det finns för kurser på skolan och ja, kanske kan jag hitta det jag verkligen vill bli?! Jag älskar att vara kreativ, framåt, jobba med människor, se lösningar istället för problem och är otroligt driven. Jag har för mig, världens bästa sponsor, EQUIPE. Jag är så otroligt tacksam för detta varje dag, även om jag känner mig så liten. Jag kanske inte har tagit den vanliga vägen till toppen av livet med rätt utbildning och jobbet som man brinner för, men jag har den bästa fritiden jag kan tänka mig, kanske kan detta blir ett jobb?! Vad vet jag, bara framtiden vet hur det kommer att sluta.
 
 
Annie
 
sheeena! 
Jag studerar för tillfället och 5,5 år framåt på universitetet för att bli gymnasielärare. Det är något jag alltid har velat göra så nu tog jag tag i det hela. Har framtidsplaner med min pojkvän/sambo att flytta till London och skapa ett liv där när båda är färdigutbildade. Har blivit lovad ett ställe med möjlighet till att ha hästar så ;) det är väl drömmen också tror jag minsann :)
 
 
Julia
 
Hmm.. Jag vet inte om jag lever min dröm, önskade att jag gjorde det. Dock känns det som att jag är påväg dit. Mitt mål är att komma in på beridarutbildning efter gymnasiet, vilket jag inte har någon aning om hur jag ska göra. Jag måste ha tävlat upp i Prix S:t Georges då och det ligger ganska långt borta just nu för mig och min sexåriga fjordis. Men, på ett eller annat sätt ska jag ta mig dit. 
Annars går jag på natur, någonting jag alltid sett mig själv göra som tonåring och det känns bra. 
Roligt att du skrev ett sånt här inlägg :)
 
 
Malin
 
Jag lever nästan min dröm ;) Trivs skitbra med mitt yrke som billackerare och snart byter jag ju arbetsplats som du redan vet. Då blir det en liten extra kick. Sen bor jag och min sambo i ett mysigt hus som vi köpte för ett år sedan och kommer bli jättefint när vi renoverat klart. Det som skulle vara pricken över i är väl en egen stor häst. Har ju gamla ponnyerna hos syrran och mamma 30 mil bort och för att inte få hästabstinens så är jag medryttare hos en familj med tre hästar som vi turas om att rida. Rider dock busfröet Diana mest ;) 
Du kan väl också berätta lite! Lever du din dröm? Gillar du ditt jobb? Kram
 
 
Philippa
 
Hej. Jag heter Philippa. Jag är en hästtokig 14åring som har hela livet framför mina fötter. Det finns tusen olika vägar som var och en leder till en dörr och bakom varje dörr finns ännu fler vägar. Jag står vid startlinjen, för jag har inte ens valt gymnasium än. Jag älskar djur och jag ska kämpa och ge allt jag har för att lyckas bli veterinär. Sen finns det såklart dom där deppiga dagarna då ingenting funkar eller stämmer överrens. Man känner hur ens framtid går från ljus till mörk och kemi stämmer inte mellan mig och livet. Dom dagarna känner jag att jag vill bli tillsammans med en lantbrukare, som lever på lantbruket och tillsammans kan vi bo på en gård långt bort från alla andra, bara vi, landet, marken, miljön & hästarna. Sedan funderar jag även på att vid sidan av utbilda mig till ridtränare. 

Ja och om allt skulle falla samman så vill jag bli författare, för att skriva och formulera är det bästa jag vet. 
Hej sålänge! 
/En tjej som tror på sin framtid, oavsett
 
 
 
 
You where my dream and it came true <3
 
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: emelie behrmann
2014-11-17 - 07:43:24

Hästar♥ Det enda jag vill göra med mitt liv är att spendera så många timmar i stallet som möjligt. Undrar vara vart jag ska hitta en partner in crime aka pojkvän någonstans för i stallet är h an då inte hmmmm

Svar: hihi, du hittar någon <3
Ica

URL: http://komkoma.blogg.se/


Postat av: MalinKalin
2014-11-17 - 08:58:40

Blir spännande att se vad du hittar på härnäst :) Det är ju skitsvårt att veta vad man vill jobba med. Det finns ju så mycket att välja på!

URL: http://malinkalin.blogg.se


Postat av: Philippa
2014-11-20 - 18:24:16

Hihi, vad kul att jag fick vara med <3 <3 :):) Bara du tror å det kommer du lyckas. Du kommer så småning om hitta vad du vill göra, tror jag :) Precis som md barn och familj, du själv kommer tala om för dig när du är redo och när du vet <3 :)

URL: http://hopplapallarna.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: