Razzia pay and jump


 
 
 
Första hindret kom inte med på denna film, finns en till film men den har inte jag så här får ni ialf se sista rundan som Razzia hoppade igår. Det är hennes allra första träningstävling och första gången på ny plats, nya intryck, massa hästar som springer förbi och även hoppar. Låg läskiga bommar på marken vid sidan av banan och ja det var väldigt mycket nytt. Trots detta så kunde hon verkligen inte skött sig bättre!!! Positiv, glad, frammåt och en helt underbar tävlingskompis!!
 
Det var absolut inga konstigheter vid framhoppningen eller inne på banan, inte ett stopp eller osäkerhet. Kändes verkligen som om hon var född till detta :) Vi hoppade 2 x 70 cm då vi kom lite sent för att hoppa 50 cm, men höjden var ju absolut inga problem. Hon tyckte nästan det var för lågt och tog knappt i när hon hoppade, vilket tycker jag är super att hon inte gör. Finns inget värre än spända unghästar som överhoppar sig. Razzia har många många år framför sig och hon måste nu bygga muskler och kondition för att kunna orka, jag har känt hennes språngkurva när hon någon gång tagit i och den är helt grymt!!
 
Laholm anordnade en riktigt bra träningstävling med långt avstånd mellan hinderna. Vattenmatta var med och det hoppade vi utan problem, vi får även god tid på oss att hälsa på hinderna även om jag redan fick starta. Laholm har alltid varit en favorit, stort ridhus, trevlig personal och bra framridning och framhoppningsmöjlighet när det inte är fruset i marken, då de andasr ett ridhus. Men absolut bland de bästa!!! =)
 
Razzia är helt enkelt en cool, snygg och okomplicerad tävlinsghäst!! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommer bättre bilder sen när Lexi laddat upp dem <3
 
 


Postat av: MalinKalin
2014-11-17 - 08:59:54

Vad duktiga ni är :)

URL: http://malinkalin.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: