NYP MIG!!!!


 
 
Det kommer ta lång tid innan jag vänjer mig, dessa rosa molna dyker upp hela tiden. Jag och Cassador svävade på de högsta molnen någonsin. Dressyrsadeln åkte på, men först skrittade vi ut en lång runda jag och Moa, tror att långa skrittrundor innan ett krävande pass är super för Cassador, även många andra hästar. Cassador koncentrerar sig mycket bättre när han har fått komma ut en runda innan ett pass på banan.
 
Jag har börjat hitta mina knep med Cassador nu, som jag absolut aldrig trodde jag skulle hitta. Hoppet var verkligen hopplöst, men nu, tillsammans med Pernilla så tror jag att jag löst det. På grund av muggen och svullet bakben så har träningen inte blivit den jag tänkt mig under 1,5 veckas tid. Jag hoppade lite igår men dagarna innan har det inte blivit så bra ridning så Cassador va lite obekväm men tyckte ändå att det gick ok. Idag så blev det dressyrtrim och oj oj oj va fin han va min prins. 
 
Mina pass ser ut som så här, jag skrittar länge, gärna ut en runda. Sedan travar jag fram honom ordentligt så hela kroppen kommer igång och jobbar. Ingen mestrav utan ordentlig ökning, både på långsidan och kortsidan. Tar en liten förhållning då och då och sedan ökar igen. Sedan kommer jag ner i lite mer arbetstrav och jobbar lite mer på volt, men när han är avslappnad och det går bra så tar jag ut han på fyrkanten igen och ökar. Detta varvar jag med hela tiden, likaså i galoppen. Jag kan verkligen känna hur Cassador älskar denna ridningen och ja, idag kunde jag rida med en liten sporre för att ha en liten extra tryck när de behövdes. När det gäller galoppen så kunde han kasta sig in i den när jag fattade den, men där gäller de för mig att vara svinnoga. Det räcker att jag tänker galopp så fattar han den. Han är så otroligt känslig och för att han ska fortsätta att vara lugn och bli ännu bättre så måste JAG vara noga med allt jag gör. Känslan nu, från skritt så ramlar vi in i galoppen och den känslan, ja den är magisk. Han är avslappnad på en gång och jag kan öka när jag vill med en harmonisk häst <3
 
Nu när mycket börjar ramla på plats så blev jag jättesugen på att träna dressyr. Så ja, i morgon åker jag kanske på dressyrträning om det funkar för tränaren. Sedan blir det jogging på lördag och hoppträning på söndag med BÄSTA PERNILLA JOSEFSSON och min fina prins <3. Tror detta kommer bli några superdagar!! Ska bli roligt att höra vad  Dressyrtränaren säger, sist gick det inte alls bra ;)
 
 
Foto: Lexi Mudifaj


Postat av: annie
2014-11-06 - 17:53:44

Så kul erica! Fortsätt kämpa! :)

Svar: Tack fina du Annie <3
Ica

Postat av: Mamsen
2014-11-07 - 10:47:56

Härligt pärlan, nyp från mig till dig och Cassador =))
Kramis hemifrån

Postat av: Erika
2014-11-07 - 12:33:22

aw va härligt att det går så bra för er :D

URL: http://erikapettersson.webblogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: