Kommer sakna henne <3


Jag är 173 cm, hon ser inte så liten ut =)
 
 
Ridit båda hästarna idag, igår fick båd vila. Jag va helt slut efter en kaoshelg :) Så idag red jag ut båda, 1 varv på slingan där man även kan klättra, med Cassador och sedan två varv på travbanan men bara i trav. Han va riktigt fin i slutet. Razzia fick gå två varv på slingan och ett varv på travbanan, tog en galopp på sista längan och hon ökade ritkigt fint och stadigt. Tänk vad hon har utvecklats hos mig, kommer verkligen att sakna henne. Hon har blivit en riktig sporthäst och riktigt SNYGG =) Inte konstigt Cassador gillar henne.
 
Idag fick de gå i stora hagen med massa gräs, ligger bara uppför en backe. Så idag orkade jag inte gå upp själv utan hoppade upp på Cassador och höll Razzia i handen, haha, gick ju strålande =D Så nu vet jag att det funkar att skritta ut på båda samtidigt om jag vill.
 
Spännande vecka framför mig, i morgon ska Cassador dressyrtrimmas och Razzia ska gå på galoppbanan. Torsdag ska Razzia vila och Cassador ska få åka iväg och hoppträna hos en kompis till mig. På fredag blir det skogsridning för Cassador och Razzia ska hoppa något enstaka hinder. Sen ska Razzia tävla på lördag och Cassador ska klippas.
 
I morgon ska det bli roligt, kommer hålla en privatträning i hoppning för en tjej som har bett om det. Spännande! =) Sedan på lördag kommer jag att åka iväg och titta på något... vad det är får ni se till helgen. Sen kommer det några och titta på Razzia på lördag när jag är och tävlar i Laholm, håll tummarna att de gilar henne. Träffade även min dressyrtränare när jag va och handlade, kommer boka in en träning nästa vecka och börja öva på programmet, DRESSYRPROGRAMMET... haha, jag dör =D =D
 
 
 
 


Postat av: Erika Pettersson
2014-11-12 - 07:11:29

Hon är så fin förstår att du kommer sakna henne.

URL: http://erikapettersson.webblogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: