Så taggad på dessa tävlingar!!!


 
 
 
 
Foto: Fredrik Jonsving
 
 
 
Ser mest fram emot Björbäck och det blir den sista tävlingen innan lite betsvila för Cassador. Jag tror att han ska få åka iväg 2-3 veckor, medans jag är nere i falsterbo och han behöver få vila knopp och kropp en aning från all tävling och rutin hemma. Jag kommer att åka ut och rida honom lite, för att han inte ska tappa allt. Det gör bara gott för honom och det finns en stor sjö i närheten som vi ska bada i med hästarna, mysigt :)  
 
 
 
Jag har aldrig gett 200% in på en tävling för att vinna den, men i Björbäck ska vi bannemej kämpa för att komma i toppen!! 
 
 
HOJTA TILL om ni vill följa med =) I björbäck är det en klass om dagen,
torsdag till söndag. Bästa tävlingen på gräs!! =)
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: silverbjälke
2014-05-28 - 19:04:45

Du borde haka på till Åby och Gothenburg summer tour. Jag tror det blir grymt. Är skitglad, Satte sista Falsterbokvalet i söndags och kan nu släppa den mentala pressen och bara ösa på.

URL: http://finest.se/silverbj%C3%A4lke


Postat av: silverbjälke
2014-05-29 - 06:47:12

13-15 juni unghästar - 16 - 22 juni nationell och elit. går under namnet Gothenburg youngster tour tror jag. ska bli skitroligt iaf, nästa återkommandegrej jag alltid älskar blir grevagården och champions of the youngsters. alltid bra deltagare och fin nära stämning där alla umgås med alla och har en avslappnad atmosfär.

URL: http://finest.se/silverbj%C3%A4lke


Postat av: Erika Pettersson
2014-05-29 - 10:09:39

Lycka till på tävlingarna!
Och hoppas det går bra. :)

URL: http://erikapettersson.webblogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: