Musten gick ur mig...


 
 
 
 
Ups and downs, thats life and some of it sucks!!!
 
 
 
 
Allt har känts så himla bra hela veckan, Amandaträningen va ju verkligen smärtfri och mer njutbar än någonsin. Jag kände verkligen, FY FASIKEN VA ROLIGT DETTA ÄR!! Och idag fallerade nästan allt, Cassador va precis som han va tidigare. Helt galen på framhoppningen, gick inte att galoppera avslappnad alls och så fort jag vände upp mot hindret ville han ge 200%, till och med det lilla pyttekrysset och huvudet rakt upp mot himlen... suck, pust, frust. Trots detta slit, av och på, av och på så kammade vi hem en felfri runda i 1.20 och placerade oss som nummer 11 av 66. Men vet ni vad, jag hade hellre rivit ett hinder eller två om jag hade kunnat få honom mer lugn, avslappnad och mer ridbar. Det är som att rida 5 hästar somtidigt... När jag kom ut från banan efter en 120, så sken många upp som jag aldrig sett innan och en tjej kom fram med en häst och berömde Cassador och även mig som står ut med honom. Blev verkligen glad för stunden MEN jag skäms något otroligt när det går som det gjorde idag. Jag kritiserar verkligen mig själv, men sen tänker jag, kan jag göra något annat?? Jag vet inte svaren själv på detta, jag vet inte om han hade blivit annorlunda med någon annan och säljer jag honom inte får jag aldrig veta. Men är det den rätta vägen, att sälja och ge upp??? Eller bara ge Cassador ett bättre liv utan mig, för idag va han riktigt arg och som grädde på moset så fick han ett lätt balltram i 1.25 som vi även vägrade ut oss på. Först vägrade han på 2:an för att han inte orkade hoppa av som normala hästar på ett helt vanligt räcke, jag la han inte i botten men så nära hindret att en normal häst hade hoppat superfint på det men inte Cassador. Han vill hoppa flackt när han är spänd och övertaggad. Sen tog vi oss faktiskt igenom hela banan tills sista hindret som låg på ett böjt spår i uppför. Ett stopp där och vi va uteslutna... Men vände runt och tog det igen utan problem.  
 
Tagga om eller byt gren... så känns det just nu :( Jag har avanmält mig till morgondagens 1.20 klass, har inte lust för den delen sen vill jag inte att Cassador ska gå hårt efter ett balltramp. Så det kommer bli en gräspromenad i morgon. Sen kommer jag ringa Helena, Equiterapeuten, och boka in en akuttid. Ifall ifall det sitter någon låsning i kroppen som tydligen dök upp på denna tävling. Bäst att vara säker före det osäkra.
 
 
 
Film och bilder har tagits idag, de kommer så fort som de (Lexi och Therese <3) har laddat upp dem. Ja jag har fortfarande ingen fungerande mobil för den jag fick är väldigt konstig... :( Ingen instagram eller kontakt med omvärlden. Men mamma, du kan vara lugn, jag har deklarerat <3
 
 
 
 
 


Postat av: Anonym
2014-05-03 - 19:32:19

Hej Erica! Ville bara säga att din blogg är den enda som jag brukar va inne och läsa med jämna mellanrum . Har aldrig kommenterat något men tänkte faktiskt att jag skulle göra det idag. Tycker din blogg är kul att läsa, du skriver riktigt bra . Sen är det kul att se alla fina bilder du lägger upp. Ibland känns det som att man bara vill ge upp, men det är då man ska ta till de där extra kämpar krafterna som finns där. Jag vet att ni är jätteduktiga o ni kommer nu långt. Jag kommer ihåg att jag alltid tyckte cassador va den finaste på stallet .

Svar: <3 <3 <3
Ica

Postat av: Mamsen
2014-05-03 - 20:00:29

Haha du är för go, det är bra vi har koll på varandra =)) Ja, vi kollade online idag, vi var nog mer nervös än någon annan. Man får ju ingen hum om vad som händer på banan, men vi tjoade när du nollade 1.20 men förstod dock inte vad som hände sen!!
Förnuftigt att du avbokade, du behöver också vila.
Ja, vad gjorde man förr när inga tel,. fanns men vi hörs.
Massa kramar från oss här hemma

Postat av: Lina Sällberg
2014-05-03 - 20:18:21

Sudda ut den här dagen och ta nya tag! :)

URL: http://sallberglina.blogg.se/


Postat av: sara
2014-05-03 - 20:46:06

*mega styrke kram*

URL: http://ussing.se


Postat av: Thererese
2014-05-03 - 21:28:01

EN STOOOR JÄVLA KRAM vill jag ge dig!
Cassador, visst är han mycket häst. Vist kämpar du med blod svett och tårar. Vist var han jävlig mot dig på 125.
Men på 120... Er kemi, ni är verkligen ETT!

Jag har inga svar på dina frågor. Men, kanske är det bättre att bara hoppa en klass. Går det bra (som idag) så är det bra.
Går det skit, så kanske du DÅ kan hoppa en till, för att kanske ha chans att göra bättre?
Hade du bara gjort första idag så hade du kanske haft ett helt annat självförtroende här nu...

Tråkigt med balltrampet:/

JAG tycker iaf att du är GRYM som rider den där muppen till häst, så fint som du gjorde på 120!
Hela publiken var impad!

Postat av: Jenny
2014-05-03 - 22:31:06

Tagga om! Har väldigt svårt att tro att han skulle få det bättre hos någon annan ;)

URL: http://jav.blogg.se


Postat av: Linnea
2014-05-11 - 16:28:38

Jag såg din 125-runda live och tyckte att du kämpade på riktigt bra. Han såg väldigt svår och spänd ut :(

Svar: Tack <3 Linnea, blir glad för dina ord. Kämpar får man verkligen göra och nu ska vi kämpa vidare, kommer du till Halmstad nästa helg?? =)
Ica

URL: http://lbergh92.wordpress.com/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: