Här kommer filmerna från Falkenberg


 
 
Jaha, här kommer filmklippen från igår, tack bästa Therese som kunde filma. Första rundan i 120 va OK, andra rundan i 125 va fruktansvärd. Spången är riktigt dåliga och ja, balltramp på det och en galen häst.
 
Jag har inte gett upp utan laddar om, håller på att jaga equiterapeuten så hoppas hon svarar snart. Annars har jag pysslat om Cassador idag. Han fick gå i en gräshage i nästan 2 timmar, inte för att han va lugn och stilla direkt men han fick nog i sig lite gräs ialf. Jag vågade inte lämna honom trots att han hade grannkompisar så jag låg och solade bredvid hagen, INTE i hans hage. Det skulle jag aldrig få för mig även OM han skulle vara lugn. Sen när jag gick och hämtade honom va han nog den gladaste hästen. Ja menar, hur många får fart i sina hästar vid första premiärsläppet på gräs efter bara en kort stund?? Konstig häst på alla plan. Den farten och busbrallen han gjorde i hagen idag så har han absolut inte ont efter balltrampet, markerar heller inget och visar ingen svullnad eller värme. Så det känns otroligt skönt!! Har baddat om det och lagt ett omslag och back on track på det så han inte kan dra väck det. Hittade han först i hagen slickandes på såret, inte bra, finns det krage till häst som till hundar?! hehe. Men nu kommer han inte åt såret ialf, ogillar egentligen att täcka ett ytligt sår men om han nu ska vara där och pilla kommer det aldrig att läka så de första dagarna och nätterna får han ha det nu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: Lina Sällberg
2014-05-04 - 20:21:19

Bra kämpat! Är det inte så tror du att C är en typisk inomhushäst? Svårt hålla de här nerviga hästarna innanför ramen ju större och friare det blir. :)

URL: http://sallberglina.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: