Dåliga dagar


 
 
Igår hade jag en hemsk dag, va i stallet snabbt och fixade allt tidigt på morgonen. Som tur va skulle Cassador ändå vila, åkte och handlade lite snabbt för det behövdes men gick verkligen runt som en gammal 90 åring. Åkte hem och slängde på en film och gick sedan och la mig, sov nästan 2 timmar som en stock. Vaknade upp ännu värre med huvudvärk och en kropp som bara ville gå och dö. Efter maten gick jag och la mig igen, med stora förhoppningar på att må bättre, vaknade upp med samma. Jag fick verkligen dra mig iväg till jobbet, på jobbet sen blev jag inte människa fören runt 23.00, tryckt i mig lite tabletter som de har på jobbet. Hade inget hemma då jag är bortskämd med att aldrig känna något. 
Idag mår jag mycket bättre, men så konstigt man kan känna sig utan att ha feber eller ont halsen eller vara förkyld. Verkligen konstiga symptom :)
 
 
Idag har jag tämkört Cassador och han va så himla fin och lyssnade på mig. Galoppade i slutet på en liten volt över två bommar som låg ihop. Han har det väldigt lätt för sig i vänster varv och lite mindre lätt i höger, men så roligt att se när han måste tänka helt själv med taxeringen. Näst dag det spöregnar ute, kanske på fredag, då ska jag löshoppa honom :) Det älskar han!!
 
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: