Uppe med tuppen =D


 
 
Klockan är inte ens 10 och här sitter jag, äter frukost och bloggar. Har redan hunnit cykla till stallet och fixat allt. Men ska åka dit igen och bjuda på fika och ge min prins sin lunch :) Men först lite bloggedogning!!
 
Cassador va väldigt pigg när jag kom till stallet, har ni någon häst som blivit trött och slö efter en vaccination?? Han ville ialf inte vara inne längre, medans alla andra va lugna och mumsade på sin frukost tyckte Cassador det va supertråkigt. Han ska ta det lugn i 2 dagar nu så det blev ingen hoppträning idag, blir antingen lördag eller söndag. Tänkte först tömköra honom men eftersom jag inte vill att han ska svettas så får han vila helt. Kanske att jag går en runda med honom vid lunch så han får mumsa på lite gräs, mmmmm!
 
Första dagen jag gav honom sina nya vitafor pellets och protein koncentrat så åt han upp det, sen nu några dagar har han slängt ut lite och lämnat lite. Har länge funderat på att köpa en sådan krubba så han inte kan slänga ut maten, men det har bara inte blivit av, men kanske gör det i dagarna om han kastar ut det fler gånger. Men idag när jag kom till stallet hade han ätit upp allt och inget låg på marken. Så vi får helt enkelt se om han fortsätter, det lönar ju sig då han får i sig mer mat när han inte kan kasta ut det. Dock så vill jag hitta en med kant och inte en sådan jag tittat på med pinnar på sidorna.
 
 
 
Någon mer än jag som längtar efter svenska jordgubbar???
 
 
 
 
 


Postat av: Rebecca
2014-03-13 - 20:44:21

Jag med! Utländska jordgubbar är inte alls lika goda :c


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: