Svar på frågor, del 2.


 
 
 
Ditt bästa vanliga minne?
 
Svar: Det måste vara resan till USA, åkte dit helt själv och var borta i 6 månader. Åkte även över till Jamaica och upplevde en helt annan kultur och fantastiska människor.
 
 

Ditt bästa hästminne?
 
Svar: Det här måste jag bara dela på två, det allra bästa är ju självklart när jag köpte min allra första och egna häst, Corvette. Det andra är när jag och Cassador red in på Breeders i Flyinge hösten 2012 och satte en nolla i 1.20. Cassador va då 5 år. Det va en helt magisk känsla!!
 
 
Corvette 3 månader <3
 
 
 

 

Hur gick de till när du hittade dina hästar?
 
Svar: Corvette hittade jag på hastnet.se när hon va 3 månader, ringde och bokade tid för visning. Hon va min tredje fölunge jag tittade på och fastnade direkt. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Cassador hittade jag på en youtubekanal som heter Veldstar stables, då va han 5 år. Det fanns flera hästar som visades nere i Holland men jag ville bara ha "First Fantasy"-hästen, då jag inte visste va han hette innan jag öppnade passet. Blev helt kär i honom på klippet, provred aldrig utan hade bara en liten magkänsla. Första gången jag fick se honom va hemma i Sverige och ja, det va kärlek där med, däremot har vi fått jobba på många plan men nu är den riktigt hårt svetsad <3
 
 

Vad hette din första häst?
 
Svar: Corvette är min allra första egna häst, jag har helt missat att ha egen ponny och all ponnytävling.
 
 

Vad är ditt mål med din ridning och dina hästar?
 
Svar: Mitt mål är enkelt, att bli så bra jag kan bli som tävlingsryttare i hoppning. Om det nu så ska ta hela livet så får det bli så!! Jag vet att jag har missat en massa, men det kan både vara positivt och negativt. Jag har inte alls den erfarenheten som en ponnyryttare har med träning och tävling från ung ålder. Men nu är jag vuxen och är fortfarande formbar, alltså jag har inte snöat in mig på en stil och tänk. Jag har hittat Amanda som verkligen vill att jag utvecklas och även Rickard. De är väldigt måna om mig och sunda i sitt tänk.
 
Cassador: Jag vill att han ska bli så bra han kan bli med mig på, jag vet och många andra vet att denna häst har enorm potential och är en svårklasshäst. Sen vart det bär av, det vet bara framtiden... :) spännande ska det bli ialf!!
 
Corvette: Corvette rids nu av Caroline Bågfeldt och hon sätter sina egna mål för Corvette. Jag har inga krav från min sida utan jag vill bara att hon ska komma till någon som älskar henne för den hon är och ha riktigt riktigt roligt tillsammans. Självklart valde jag Caroline för att jag vill att hon ska komma ut och tränas och tävlas i hoppning, men på vilken nivå, hur, när och vad, det väljer Caroline själv :)

 

Utav dina hästars alla saker, vilken är din favvosak?
 
Svar: Min Equipe sadel och mitt kombinationsträns från Equipe :) 
 
 
 
Det snällaste en människa har gjort för dig? Varför?
 
Svar: Min mamma är den snällaste människan på jorden och ställer alltid upp på alla, inte bara mig. Det finns tusen saker som hon ställer upp på, folk ber om hjälp och hon finns alltid där. Hon är verkligen värd så mycket och betyder väldigt mycket för hela familjen, även släkten. Hon är vår kärna, vår solstråle och utan henne vore det tomt <3
 
 
 
 
 
 
Även om mamma är livrädd för hästar så försöker hon lite varje gång hon umgås med dem. Men hon tycker det är jättejobbigt och vi som inte har varit i samma sits har nog svårt att förstå. Jag förstår ju inte alls hur hon kan vara rädd för mina små trollungar :)
 
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: