ajjsing =(


 
 
 
Hinner inte blogga =( Hade sett fram emot detta men jag är dödstrött och somnar snart ståendes om jag inte går och lägger mig innan jobbet <3 Vill bara meddela att jag köpt nytt foder, de som jobbar i foderbutiken hjälpte mig efter min önskan och er :) Så det blev bort med lusern, in med hippo one, linfrökaka, vetekli och mineraler. Cassador gillade verkligen sin lunch med vetekli, morötter och linfrökaka, HUH. Hackad strå har jag testat innan men kommer inte ihåg om jag använde mix eller inte, kanske tar till det igen när vi sätter igång efter betet. 
Jag ringde min vän som ska ha Cassador i några veckor, hon talade om att de skulle få gå i en gräshage som stått orörd i över 1,5 år.... ni kan ju tänka er så mycket gott det måste finnas där. Vi hörs mer i morgon, då blir det hoppning!! Nu sängen... snark snark :)
 
 
 
 
 
Räknar ner... FALSTEBO om 10 dagar!!! Gaaalet <3
 
 


Postat av: My
2014-06-24 - 16:11:30

Hippo Top One har funkat bra på en ganska tanig unghäst jag fick hem för några veckor sen. :) Det är tillräckligt med protein i för att hästen ska kunna bygga muskler, med samtidigt får de tillräckligt mycket energi så de orkar prestera.
Jag jobbar med bl.a. Hippofoder så det hade varit roligt om du kunde skriva en rad sen och bättra vad du tycker om Top One. :) Lycka till!

Svar: Självklart!! Va roligt :) påminn mig om jag glömmer det men det tror jag inte du behöver :)
Ica

Postat av: MalinKalin
2014-06-24 - 21:08:39

Hoppas nya fodret funkar bra :)

URL: http://malinkalin.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: