Solat, badat och tittat på hästhoppning


 
 
Kan det bli bättre??
 
Gick och la mig sent, vaknade sleten men tidigt så flög upp ur sängen annars hade jag somnat om. Fick inte i mig någon frukost utan fyllde flaskan med juice och cyklade till första tävlingen, CSIO5 kval där Royne Zetterman stod senare som segrare. Sjukt coolt att se dessa lite mer gröna hästar och ryttare än de som rider FEI nu i veckan tex. Det va en häst som va felfri hela vägen men vägrade ut sig på vattnet, fyy det måste kännas riktigt tråkigt. Tycker så synd om tjejen som verkligen försökte och kämpade men vill inte en häst på 600 kg så får man börja om med att den ska vilja själv. En sådan häst kan aldrig klättra högre i klasserna om den inte accepterar vattnet och vill ta sig över det. Det är så skönt att Cassador aldrig ens har blinkat eller stretat emot ett vattenhinder.
 
 
Har ni haft problem med vattenhinder??
 
 
 
 
 
Solen har verkligen varit framme hela dagen och gjort små marsepangrisar av väldigt många. Ajj Ajj, tänker jag. Visst har jag bränt mig lite men även om jag vill bli brun så smörjer jag in mig så ofta jag kan. Jag hann även att ligga på stranden en timma, gick ner och doppade mig direkt och det var så otroligt skönt. Somnade sedan på stranden och vaknade upp lagom att åka tillbaka för att titta på hoppningen igen. Jag skulle jobba idag men efter en lång väntan så behövdes inte mina skills i kassan ;) men jag fick njuta av den utsökta funktionärslunchen. Jag är bland de smalaste matvraken på denna jord, jag verkligen älskar mat, mat och mat. Medans alla, eller många, köper godispåsar hit och dit så njuter jag hellre av riktigt god hemmalagad mat från scratch!! Jag skulle vilja gifta mig med en man som är en Gud i köket, då lovar jag att jag kommer älska honom tills döden (maten) skiljer oss åt ;)
 
I morgon ska vi jobba förmiddag, sen blir det hoppning, stranden vid fint väder, kanske lite shopping och allt som faller oss in. Hojta till om ni är här?!
 
 
 
Foto: Erica Johansson ;P
 


Postat av: Anonym
2014-07-06 - 22:24:35

Som jag längtar!! Men imorgon rullar vi dit med huset på hjul😜😍

Postat av: Michelle
2014-07-06 - 22:25:21

Som jag längtar!! Men imorgon rullar vi dit med huset på hjul😜😍

Svar: Weeiiiii!!! 😘😘😘
Ica

URL: http://michellehall.blogg.se


Postat av: My
2014-07-06 - 23:02:37

Jag ska ner till Falsterbo flera dagar, men på tisdag har jag gott om tid för att titta i alla montrar. Om jag ser dig stå i Equipe-montern då så lovar jag att säga hej. :)
Dessutom såg jag att ni har en sadelpadd som jag vill kika lite extra på. Kanske värt att försöka tävla om den? ;)

Svar: Va roligt :) Ja men hojta till så kan vi säga hej :) Jag kommer stå i montern på lördag och någon timme i veckan men inte bestämt än. Deras sadelpadd är riktigt bra :) Självklart måste du tävla!! Vi får se vilka som blir de lyckliga vinnarna, det är vad som står på lappen som väger tyngst :) kram
Ica


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: