Duktig häst!!!


 
 
 
Ringde Sandra innan och berättade hur fin Cassador var igår, både hull och i träning. Hon berättade att hon ska öka höet på han nu då han äter ännu mer. Han ska få en halv bal ikväll, han har även ätit upp all sitt nya kraftfoder, mineraler, pulver och ja allt. Duktig kille!!!
Han fick ledigt idag men ska jobbas en lite längre runda i morgon i galopp och lätt sits, på torsdag följer Sandra med och då ökar vi rundan igen. Hon kan ju alla travslingor som går i skogen, bäst hon följer med så jag inte rider vilse. Men tanken är att Cassador ska galopptränas på rakt spår ett litet tag framöver och se sen hur allt artar sig.
 
 
 
Det är verkligen jätteroligt att få sån feedback från er, både peppande ord och
även av egen erfarenhet av fodret m.m.
 
 
Anonym
Min häst blev lugnare på tävling när jag kombinerade bomull i öronen med en vadderad luva. Equiline har en sån modell, soundless tror jag den heter.

Magda
Jag har sedan något år tillbaka använt mig av equistros exell e powder å älskar de. Tänker aldrig sluta ge de till mina hästar. Tycker de hjälper dom otroligt bra med att sätta muskler och att dom blir jämna och fina i muskulaturen:) hoppas de funkar för dig också
 
Carolin
Vad kul att han gillar Hippo grow musli, =) och om du fodrar med det sen att han går upp i vikt som mitt fullblod gör av det fodret. =) 
 
Silverbjälke
Det var ett väldigt bra och sunt inlägg du gjorde häromdagen rörande dig, din välhoppande kille och dina insikter kring er som ekipage och framtiden. Det du nu nått fram till och den mogna - insikt du fått är vad som kommer lägga grunden till att det går bra, mkt klokt:) kul att se/höra.
 
Han är ju så jäkla cool alltså!! Och vilket jobb du gör med honom, grymt! :)
 
Tänker precis som du "gör om gör rätt" Det är ju förmodligen främst markarbetet det hänger på. Du vet ju att han kan hoppa så det är ju inte det ni behöver träna på! Jag har också backat och även om det kanske känns frustrerande, för man vill ju så mycket. Så är det bättre att ta ett eller två steg tillbaka för att nå dit man verkligen vill.
 
Jessica
Hittade din blogg av en slump och måste bara säga hur coola ni är! Man blir inspirerad av er två! All lycka i framtiden :)

 
 
 
 
 
 
Saknar min gråa trollunge <3
 
 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: