Tänk va lite kan göra mycket..


 
 
Idag fick jag lite sovmorgon, jag råkade försova mig lite och hann inte åka till stallet och ge min häst lunch och titta till honom innan jobbet. Som tur är finns det underbara människor som man kan smsa, tack Anna <3. Jag fodrar mina hästar själv, eller så ber jag någon, 7 dagar i veckan på lunchen. Jag kan inte lita att mina får lunch, och Cassador får inte stå utan mat ett pass, oh no!! Så idag hoppade jag in extra och jobbade 3,5 timme som i pengar blir 7 timmar. Himla bra dessa söndagar =) Jag jobbar gärna extra så jag kan spara lite pengar till en resa jag ska göra i vår, hoppas jag. Även ge Cassador allt han behöver, lite extra tränining och kanske åka på lite meeting.
 
Idag var det en helt magisk dag... en sådan som man kommer att komma ihåg länge. Och vet ni, det fångades på film. Ni som följer mig på instagram (Icusen) har redan sett lite från idag men lite längre ner kommer det även en filmsnutt. Idag är det 1,5 månad sedan Cassador hoppade och han fick hoppa några skutt på ett litet kryss som vi sedan höjde lite men inte mycket. Det är även 2 månader sedan Cassador behandlades med nålar, laser, massage....och vet ni, jag har fått en ny häst!!!! Ni som läst bloggen ett tag vet ju om att jag har haft problem med hans galopp, han har varit het, spänd, slängde med huvudet och han kunde inte komma till ro i galoppen. Nu va han, *LYCKA* helt underbar... Jag började med hans sämre galopp idag och inte en enda endaste, nej ni hör, inte EN GÅNG drog han och va som han varit. Huvudet höll han stadigt i låg form, jobbade under sig och va heeeelt fantastisk!!!
 
Cassador fick sig ett hårt pass på stranden igår och jag trodde allt han skulle vara lite trött i kroppen idag men icke sa nicke. Denna häst förvånar mig alltid, även efter 2 år i mitt liv. Det va 2-3 personer inne som red samtidigt och jag tror inte att det undgick dem hur glad jag var, hur mycket jag berömde min fina prins och va stolt jag va över honom. När jag hade ridit igenom honom gjorde jag halt och gav han VÄRLDENS STÖRSTA KRAM och TUSEN PUSSAR!!! Nästan så tårarna kom igen, han va så mjuk och fin på hacket. Tänkte att han skulle få vila från ett bett idag då jag drog nog en aning i hans mun igår eftersom han vägrade stanna. Shit vilken energi han hade.. 
 
 
Nu får ni titta och njuta, jag har ridit honom ordentligt i en vecka och han är redan så underbart fin i kroppen. Kanske har han mognat som en 7 åring?! (näää) Haha, vänta bara tills i morgon. Då ska jag hoppa lite fler hinder men inte högt, bara markarbets hoppning. Det är precis den nytta träningen han behöver då jag vet hur taggad och het han blir mot hinder. Arbetsgalopp, låga hinder, älskar krysshinder så blir nog några sådana i morgon och mycket mycket jobba på marken. Han kan ju redan hoppa högt och fort så det behöver vi inte träna på ;-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Som många andra skriver på sina bloggar, IDAG VA HAN DYYYYR. Hahaha!!! Inte alla som sitter på en grymt fin dressyrstammad häst som älskar att hoppa. Detta år ska bli så spännande, jag sa till och med idag i ridhuset att jag måååste starta EN dressyrtävling i år och ops. Nu har jag sagt det till både dem i ridhuset och er läsare så nu kommer jag inte undan.. =D Det gillar du va LINA???
 
 
 
 
 
Titta så fin bild en tjej har ritat åt mig, Tuva heter hon, visst är de lika?!  <3 Så glad när jag får bilder från er som ni klippt ihop eller som denna fina teckningen. Tack tack <3
 
 


Postat av: sofia
2014-01-05 - 21:34:29

tack :D tyvärr säljs de inte i europa än!

URL: http://byfia.com


Postat av: Michelle
2014-01-06 - 18:13:02

Vilken skillnad! 2014 blir bra :-D

URL: http://michellehall.blogg.se


Postat av: Matilda
2014-01-07 - 04:26:19

Åh lyckan när det går bra! :D
Vilken talang tjejen har, jättelikt är det!

URL: http://matildasavelind.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: