PerlStoft, respons:)


 
 
En i stallet, Lexi, hade spanat in mina pannband och blev väldigt förtjust i dem. Hon kontaktade mig och hade nu kikat in på PerlStofts hemsida, men hon hade inte hittat just hennes favoritfärg, helt i orange. Då bad jag henne kontakta PerlStoft på [email protected] och berätta om dina önskemål. Bara några dagar senare skriver Lexi såhär.
 
 
* * * * * * * * *
 
Idag kom mitt pannband ifrån Perlstoft! Är så sjukt nöjd! Riktigt nöjd över hur trevlig hon är jag mejlade med mm... :) blev ba så glad! Känns grymt kul att jag hittade perlstoft :)
 
Det som är riktigt bra är att om man beställer en fredagskväll som jag så blir smycket klart på lördagen :) så pannbandet skickades direkt på måndag morgon och kom fram idag! Inte klokt vad snabbt man får produkten :D 
 
Jag kommer bara på en massa fördelar med smyckena :) inte en ända nackdel! :)
 
Jag är en liten tveksam och kräsen människa när jag beställer saker på nätet men ja kan säga tvekade inte alls nu när ja skulle beställa pannbandet! De va liksom ta de jag vill ha och köp! Annars kan ja gå typ 2 månader och fundera!
 
Sen är även smyckena i en rätt så bra prisklass :) du kan få riktigt fina smycken för en billig peng :) och även för en lite högre summa :) men ja kan säga att dessa pannbanden är VERKLIGEN värda varenda krona! För om de skulle vara något med smycket t.ex att något går sönder kan man bara skicka tillbaka smycket på reparation :)
 
Just nu funderar jag även på om ja kanske ska beställa något mer :) kanske något smycke till mig :) men vi får se om min plånbok vill lika mycket som jag :)
 
Men jag rekommenderar verkligen dessa smycken! Och kika in på sidan! Ni kommer inte ångra er!
 
www.perlstoft.se
 
Ni kanske även undrar hur jag hittade Perlstoft? Jo tänkte ska förklara historien :)
 
Jag känner ju Erica som driver icusen.blogg.se :) har hängt med henne på tävlingar och sen fotar jag henne ganska ofta med hennes hästar :) så blev hon sponsrad och jag gillade verkligen smyckena! Sen så såg jag att hon hade ett oranget pannband till Cassador och jag har veklingen letat efter det! 
 
Så tog jag kontakt mer Perlstoft i fredags som är hennes sponsorer mm.. Och nu har jag mitt egna smycke :)
 
Kika in på perlstoft och kom ihåg ni Kommer inte ångra er!
 
/Lexi
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: Lina
2014-01-15 - 21:41:20

Oj, det var ingen dålig recension :)
Måste erkänna att jag är ganska sugen själv på att testa.
Får se när ekonomin har återhämtat sig efter julens alla utgifter.
Både dom smycken du använder själv och pannbanden är sååå snygga och priserna verkar vettiga så det blir nog en investering längre fram :)

Postat av: Allroundryttar'n - Anna & Polett
2014-01-15 - 21:47:06

...Skulle du ha en utlottning eller...? :p Vill ha ett snyggt pannband på tävlingarna i vår! ;)

URL: http://www.allroundryttarn.horseworld.se


Postat av: Timmie
2014-01-15 - 22:01:02

Kul med sådana recensioner! :)

URL: http://dressyrkillen.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: