Lugn i stormen :)


 
Ni kommer få veta mitt samarbete men jag vill bara att det ska vara rätt tid och jag ska ha tid till det. Vill ha ny design och massa massa, känner ni någon duktig som kam fixa med design???
 
Haha!! Ska jag säg, 1000 saker hela tiden och när jag väl fick hämta min bil efter att fel delar hade levererats så fick jag punka på cykeln. Ååå, vilken otur jag har!! Men nu va det skönt att sitta i min blåa fina pärla, apropå PÄRLA, ni glömmer väl inte att nominera någon som ni vill hylla i min och PerlStofts tävling?! Sidan hittar ni lite längre ner, kan inte länka på mobilen :)
 
I morgon hoppas jag hoppträningen blir av, sen tävling på söndag och även lite annat kommer hända!! Har suttit och mailat hela veckan och på grund av det och allt cyklande hit och dit fick bloggen bli lite tunn denna vecka. Men i helgen tar jag igen det!! Ha det gott!!
 
 
 


Postat av: johanna
2014-02-13 - 21:54:56

Erika, eadressyr.blogg.se är duktig på att göra designer! Hon har bla gjort matilda holmströms design, http://victorias.blogg.se/ viktorias design (som har braven)
hon gör väldigt fina designer :)

http://eadressyr.blogg.se/2013/january/bloggdesign-forsaljning.html#post-comments

URL: http://tigermysig.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: