Hoppar av glädje!!


 
 
Igår var jag väldigt glad tills chefen sa vid 8-tiden att det såg mörkt ut angående min ledighet idag. Det gick riktigt långsamt på jobbet och jag kollade datorn hur vi låg till hela tiden. Jag gick från glad till riktigt butter och nästan lite ledsen, så jobbigt när man vill vara ledig så himla mycket. Jag stämplade ut 24.00 och gick ner till chefen, under 10 minuter innan dess frågade alla hur det hade gått, om jag fick ledigt eller ej. Flera hade nämligen fått avslag på sin semester under denna period så jag väntade mig det värsta..Men när jag kom in till chefen visade han tummen upp och jag rent av hoppade av glädje och tjöt till, ja jag gick till och med fram och gav honom en kram för att visa min uppskattning. NU var jag glad igen..
 
Sitter nu på tåget, jag hade ingen ro att vilja sova idag så jag har nog sovit cirka 4,5 timma inatt då jag hade lite saker kvar att packa och fixa innan jag somnade. Men va gör väl det?! JAG ÄR JU PÅVÄG TILL GGÖTEBORG HORSE SHOW!!! :D Tänk er, 3 hela och goa dagar inne på mässan och jag ska även köpa biljetter till arenan, såg att det fanns kvar.
 
 
 
 
GLÖM NU INTE ATT BESÖKA MIG I EQUIPE-MONTERN och va med i vår fina tävling, ett kombinationsträns (micklem) står på spel. Ni ska svara på 3 enkla frågor och sedan drar jag vinnaren söndag eftermiddagen/kväll.
 
 
 
Cassador älskar sitt nya träns <3
 pannband från www.perlstoft.se
 


Postat av: Marie
2014-02-28 - 08:12:56

Åå va roligt! Önskar att jag också fick fara dit!! Men jag får dras med stalljour istället
Vad är det du jobbar med förresten? :)

Svar: Ursäkta sent svar, jag jobbar på ett lager som heter Martin & Servera =)
Ica

URL: http://clarabelelhabiba.wordpress.com


Postat av: Lina
2014-02-28 - 09:21:16

Hoppas du får det toppen på GHS :)
Visst är det idag du ska dra vinnaren i tävlingen, BästaPärlan???
Kram


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: