En liten Godnatt :)


 
Fullt ös idag, Cassador vill jag inte ens tänka på. Som ni vet så ska jag dra ner på ridningen och se om han blir lugnare.. Red ut i skogen idag och de va som att sitta på en tickande bomb. Efter ett tag började han stegra och jag hoppade av när han landade igen och gick en bra bit med honon. Jag gick i lite backar så han fick klättra, även jag då...huh. Sen hoppade jag upp igen, envis men aldrig dumdristig. Tar aldrig en fajt där jag kan riskera båda våra liv. Han kändes lite lugnare och vi skrittade hem till ridhuset där han fick sig en genomkörare. Tänker inte åka på tävling om han ska vara knäpp! Hoppas han vaknar på bättre sida i morgon!! Sen väntar ett "meeting" i dressyrpass i veckan..
 
Jag har ju helt glömt av att berätta en sak, denna blogg och Cassador har tagit all plats i huvudet den sista tiden, även Equipe och GHS. Men på måndag ska jag faktiskt göra ett litet fotojobb, detta skulle blivit av i Januari som en del kunnat läsa men på grund av familjenskäl fick vi skjuta upp det. Så det ska bli en spännande plåtning :) 
 
 
Taggad..... ^^ Godnatt!!
 
 
 


Postat av: Sara Ekman
2014-02-23 - 11:57:43

Lycka till på tävlingen idag, hoppas han håller sig i skinnet lille racerhästen! ;) Ses på mässan nästa vecka, jippie! :D Kram <3

Svar: Jaaaaa!!!! Ska ge dig en STOR KRAM <3
Ica

URL: http://aamaziing.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: