Snart 2015


 
 
Igår kom jag på en sak, shit det är ju 2015 snart, visst det är julafton före som många längtat efter. Men för mig kommer nog hela 2015 vara som Julafton, vi kommer nämligen att ge oss ut och tävla igen. Tiden går verkligen fort och jag började fundera lite kring vad jag vill nästa år. Jag vill ju först och främst att det ska vara roligt att tävla igen, jag vill inte ha ångest påvägen dit eller påvägen hem, även känna att jag INTE är i vägen på tävlingsplatsen. Jag vill kunna gå in på banan och känna att det är här vi hör hemma, känna att jag kan och vill fajtas med dem andra ryttarna. Inte bara gå in och få till en lugn och bra runda... efter runda, efter runda. Med detta tror ni att jag kommer rida på som en idiot för att hamna i toppen?? Åh nej, där har ni helt fel. Cassador har redan turbo så jag ska bara lära mig att hantera den och även dra nytta av den. Han vinner mycket mark och även i luften. Det jag tränar på nu och kommer sedan att ta med mig in på tävlingsbanan är att RIDA ORDENTLIGT på banan. Behöver inte vända upp 7 mil ifrån hindret eller låta Cassador glida ut från linjerna och göra det svårare för honom. Jag kommer att rida noga, hela tiden tänka på att ha med mig bogarna och även bakbenen. Det gäller att ta med sig träningen till tävlingen, så enkelt är det.
 
Det är väldigt bra att filma sig själv, för mig blir det som en liten teori efteråt. Pernilla sa till mig att jag inte får dra i en tygel utan måste dra i båda, jag nickade och sa jag men visste egentligen inte vart hon menade att jag hade gjort det. När jag tittade igenom filmen sen kunde jag se vart jag gjorde det, precis innan ett hinder kan ni se att jag gör det på filmen. Något som jag absolut inte hade en tanke på att jag gjorde, så det måste tränas bort. En sak till som Pernilla påminner mig om hela tiden och det är min rumpa och min sits. "Ner med rumpan, ner med rumpan, ner med rumpan", alltså jag har sjukt svårt att sitta ner på Cassador när jag hopptränar. Jag rider mycket barbacka och försöker att träna på att få en bättre sits, sen att Cassador är extra känslig med gör inte saken lättare. Så träna, träna och träna.
 
Kan även berätta för er att mitt knä snart är helt återställt, jag har haft lite känningar i det men igår masserade jag det lite. Efter en stund så släppte allt, kan ju hända att det har legat en nerv i kläm eller något också, för det har inte gjort ont ont, utan mer stramat ont. Haha, svårt att förklara men snart kommer jag att börja springa lite smått igen, tänkte börja till helgen eller nästa vecka. Förra vintern när jag va inne i en löptid så red jag så mycket bättre, vet ni varför? Jo det var för att jag fick en mycket stadigare och bättre sits, löpningen var som en styrketräning för mig. 
 
Fick ett sms av Pernilla där det bla stod,
"Så bra det gick på träningen va, jag är stolt över dig och din utveckling"
Ingen ryttare klarar sig utan sin tränare, jag har funnit en som verkligen bryr sig.
<3 <3 <3
 
 
 
 
 
 
HUR taggade är ni på 2015?? Vad har ni för mål?? =)
 
 
 


Postat av: Linn
2014-12-03 - 22:45:10

Pernilla är verkligen både en underbar person och tränare, Magisk!

Postat av: Escaping Reality
2014-12-03 - 23:54:50

Wow, vad ni har utvecklats! Ser ju hur lugnt och fint ut som helst!

URL: http://escapingreality.spotlife.se/


Postat av: Philippa
2014-12-04 - 09:39:26

Jag är sjukt taggad på 2015!! :D Vårterminen tänker jag lyckas få att gå super snabbt, för i sommar DÅÅÅÅ händer det, då flyttar en egen ponny hem till oss!! Can't wait x)x)
Mina mål är typ att höja mina betyg i skolan, haha.

Men gud, din ridning (även om du säger att du måste träna osv. Alla måste det, för man kan alltid bli bättre och jag måste också utvecklas och I guess att detta är mitt nästa steg). En av mina drömmar är att bli lika duktig som du med hästar. Love it! Fortsätt kämpa, ni kommer nå toppen!

Kram kram!

URL: http://hopplapallarna.blogg.se


Postat av: MalinKalin
2014-12-04 - 20:13:29

Alltså jag sitter här och ler :) Så himla glad att det går så bra för er! Vilka kämpar ni är :)
Jag vet inte riktigt vad jag ska ha för mål inom ridningen. Min medryttarhäst ska ev säljas ...
Får fundera ett tag till på mina mål.

URL: http://malinkalin.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: