Hästsläp


 
 
Nu är släpet sopat, skurat och riktigt torrt. Rent och fint en stund ialf :) Jag byter däck på bil och släp två gånger om året helt själv, då passar jag även på att tvätta släpet noga.
Hur noga är ni med ert släp??
 
 
 


Postat av: Sophia
2014-12-01 - 10:15:39

Jag har 2 hästars lastbil, tvättar den typ 2 gånger på sommaren och 2 gånger på vintern.. Skulle vilja tvätta den oftare men hinner inte tyvärr! Dock så har vi tvätthall hemma på gården så går ju smidigt när man väl gör det :) Byter däck gör pojkvännen.. Går snabbast så :)

Svar: Duktigt!! Jag har ju min familj en timme bort med fabrik, varmvatten och slang. Lite svårt att tvätta både bil och släp i Halmstad, även när det är kallt ute vill man ju att det står inne och torkar tort ordentligt :) Ja pojkvän är bra att ha, tänk om man kunde hitta någon.....
Ica

URL: http://sophiakarlsson.blogg.se


Postat av: MalinKalin
2014-12-01 - 12:18:55

Skönt när det blir rent å fräscht :)

URL: http://malinkalin.blogg.se


Postat av: Philippa
2014-12-01 - 15:49:16

Har inget släp men om jag hade haft hade jag nog skött om det ordentligt. Jag gillar att ha det rent, fräscht och fint :)

URL: http://hopplapallarna.blogg.se


Postat av: Anna
2014-12-02 - 11:39:14

Jag är sjukt noga med min släp! Hatar när det är skitigt på väggar och så inne i den så jag torkar av med en trasa efter typ varannan gång jag använt den, vilket blir rätt ofta då haha, jaja är man pedant så ;)

URL: http://www.equianna.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: