Ett härligt bad =)


 
 
HEJ ALLA!! NU har jag fått min dator, lyckades glömma den hemma under julen, OPS! Hur kunde jag?? Haha. Jag har inte hunnit sakna den då min vardag har gått i ett, hit och dit, flängt och fixat. Än är det inte över, hade lite tid med ett inlägg nu när jag sitter med fötterna i ett fotbad och håret i spolar och och fix, nästan som på bilden men med liiite mer kläder på mig och utan den där pinnen i munnen :) Vill berätta för er att Cassador var så himla himla fin idag, kunde jobba på ridbanan idag och vi trimmade först med att böja igenom och få han mjuk i hela kroppen. Sen avslutade jag med ökningar på långsidan och sidan en liten volt på kortsidan i kort galopp. Oh my, nu börjar jag känna att jag kan göra vad som helst med honom. Så i morgon ska jag faktsikt dra fram något enstaka hinder och hoppa. Det har jag inte gjort hemma på väldigt länge.
 
Nej nu är mina fötter snart klara, älskar att bada mina fötter och ta hand om dem. Speciellt när dem varit lite kalla och mörbultade. Brukar ni göra fotbad?? Snart ska jag sminka mig och sedan fixa håret innan det bär av till Nyårfesten a la GREAT GATSBY. Wiii, ska bli såå roligt =D Jag har även med mig proffskamera så lovar er snygga bilder på mig och alla andra. Vi kommer att vara över 50 personer så det ska verkligen bli spännande, jag ser mest fram emot hur alla kommer att se ut, älskar verkligen att fixa outfits som man inte brukar ha på sig.
 
Vi hörs lite senare ikväll, kommer lägga in någon bild från mobilen så ni får se hur spöket kommer att se ut =D Ska ni göra något roligt ikväll??
 
HA NU ETT UNDERBART NYTT ÅR!!!
 
Källa: HÄR


Postat av: Julie von Hafenbrädl Roland
2014-12-31 - 22:27:03

Godt Nyttår :)

Svar: Gott nytt <3
Ica

URL: http://julieroland.blogg.no



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: