Ups and downs...


 
 
Just nu ligger jag i solen och försöker njuta, alldeles för mycket i huvudet och planer. Väntar på en kompis som även ska köpa med sig glass, kan verkligen behöva kyla ner hjärnan. Mitt liv är verkligen ups and downs just nu.. Cassador är helt underbar att rida och helt otroligt kärleksfull, äter med jättebra aptit och har TYVÄRR lagt på sig så mycket i omkrets att dressyrsadel är för trång nu ^^. Mitt egna liv, trivs inte i lägenheten med läget och allt. Har tittat på en ny genom kontakter som står helt tom, ligger ett stenkast från stallet och skogen. Det enda som behövs göras är renovera köket lite, finns ingen ugn ;-) Jag får egen bastu (älskar att basta), kunna gå ut och lägga mig på en tomt och sola. Ta hem vänner och familj där vi kan sitta och grilla på tomten. Jag kommer 
kunna gå till stallet, cykla till jobbet och centrum. Väldigt nära till equipehuset och nära till skogen och mycket billigare hyra.... men allt tar sin tid. 
Jag måste även köpa nya dator för den krånglar hela tiden och mitt internet tar slut innan halva månaden gott. Därav dålig bloggning för jag får inte upp bilder och när datorn hakar upp sig och inläggen tar 3 timmar att skriva så orkar jag inte. Jag har absolut ingen bloggtorka, snarare tvärtom... Men när allt krånglar orkar man inte och ger mer eller mindre upp. Jag hoppas ni står ut ett litet tag för jag vill så mycket mer!!
 
 
 
 
Igår, bästa dressyrpasset ever <3 
Vi galopperade väldigt länge och jobbade först på volt och sedan på serpentiner. Fy fysiken vilken vilja att kämpa när det är jobbigt. Vi tränade även galoppfattning på volt i högervarv då han har svårt att slappna av och drar gärna upp huvudet eller fattar fel galopp. I slutet gjorde han riktigt fina fattningar <3
 


Postat av: ThereseL
2014-04-27 - 17:15:01

Klart vi står ut! Din blogg är det som håller kvar mig i hästvärlden tills jag e redo för en ny häst att bygga tillvaro runt:)

Kul att läsa om hur bra det går för er, och att ni hittat in i dressyren! Ser himla fint ut på både bilder och filmer!
Kommer förresten och hälsar på när du startar på FORF i helgen!

Postat av: Ida
2014-04-27 - 22:13:16

Vad är det för lägenhet du har nu? Har en vän som letar lägenhet i Halmstad med inflyttning till sommar/höst. Hör gärna av dig på min mail :)

Svar: Absolut :) ska bara kolla med hyresvärden först :)
Ica

Postat av: silverbjälke
2014-04-28 - 17:09:02

känner igen problemet med internet, jag gick över till mobilt Telenor kontant för då kan jag tanka på när jag vill fastän månaden inte är slut och därmed öka mängden nyttjningsbara MB. man får ju bara ett visst antal per månad på abonnemang så det bromsas ju ned kraftigt i prestanda sista 10 dagarna varje månad. vet inte vad du har nu men prata med dem och kolla.

URL: http://finest.se/silverbj%C3%A4lke



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: