Tummen upp!!


 
 
HEJ ALLIHOPA!!! Här nedan kan ni se ett äkta happyface från mig =D 06.00 ringde klockan i morse och jag skulle både hinna fodra, fixa och sitta i sadeln innan 07.30. Inga problem, förutom att Cassador spände sig extra mycket i morse när jag skulle dra åt gjorden, han måste ha ett jäkla sexpack den där. Då jag kan dra 3 hål på båda sidorna när jag sitter på men kan knappt få på den när jag står på marken. Men det glömde vi båda fort när vi VÄL kom in till KG. Jag svävade på Rosa moln och Cassador va med mig från början till slut <3 Tyvärr blev det inget filmat men jag ska fixa en film och repris från KG-träningen, för denna ridning ska nu införas. Numera ska jag HA stängd hand och slutna knä, thats it, men inte bara bara. Sjukt svårt att ändra på sig men fy fan vilken känsla när jag gav Cassador de stödet han behövde. Jag har hela tiden trott att jag måste vara mjuk och mer mjuk i min sits. Men nu var det tvärtemot, KG menade på att Cassador behöver mycket mer stöd från mig då han är så överrörlig. Jag måste ha sluten och fast hand, även stängda knän, inte knipa, men de ska vara mer tryckta mot sadeln. Cassador har aldrig någonsin känts så förbannat fin, rent ut sagt. Idag, hade han inget dåligt varv, han va så himla fin i båda NÄR jag gjorde rätt. Vilken grym galopp han har och KG gillade honom skarpt <3 Nu längtar jag redan till nästa träning, denna dag har svetsats in i mitt huvud och ska även göra det i kroppen så småningom!! Men först, ska jag tagga om till 1.25 hoppning i Båstad i morgon och en 1.20 på söndag. Jag tror och hoppas att dagens pass ska vara till lite nytta inför dagen i morgon. Ja den som lever får se.... :) 
Nu ska jag cykla ner till stan och köpa något jag beställt till Cassador, något som heter MAGIC. Tänk om även detta har en positiv inverkan på Cassador och kan få honom lugn. Kommer skriva mer om det ikväll, och vet ni JAG ÄR LEDIG IDAG!!!! Så himla skönt och jag har även bokat in en fika med en go vän som man inte hinner träffa så mycket då man hela tiden jobbar om varandra. Min bror ringde precis med och hela familjen kommer så fort de packat <3 och ska stanna hela helgen. Just nu är livet på topp och valpen Tessi är så rolig och duktig, behövs uppfostras lite men vem va inte busig när man va liten?! Jag är nog ett praktexemplar av att vara busig och ha smuts i öronen ;)
 
 
 
 VI HÖRS I KVÄLL!!!
 
 
Någon som har en önskan om ett speciellt inlägg jag ska skriva om???
 
 
 
 
 


Postat av: Anonym
2014-04-11 - 18:02:07

Åh vad kul att det gick så himla bra! :D

Postat av: escapingreality
2014-04-12 - 05:49:41

Kul att det gick så bra och att du har hitat tekniken för att få honom ännu finare. Ser fram emot träningsvideo!

URL: http://escapingreality.spotlife.se/


Postat av: Philippa
2014-04-12 - 06:55:09

Kan du snälla skriva om dina tränings runtiner?, alltså hur/vad du gör från morgon tills att tävlingen är slut, en tävlingsdag för dig helt enkelt :D

Postat av: silverbjälke
2014-04-12 - 12:49:20

:) va va de ja sa... KG är bra på att se det enskilda ekipagets små nödvändiga tekniker och det verkar han ha gjort. jättekul och bra att du fick känna känslan, skitsvårt att öva bort invanda grejer så lycka till och kör bara på, envis vinner.

URL: http://finest.se/silverbj%C3%A4lke


Postat av: Lina Sällberg
2014-04-13 - 19:53:38

Synd det inte blev någon film, men kul att få en så aha-känsla med bra hjälp! :)

URL: http://sallberglina.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: