Trimtrim, vi ska bli grymma!!


 
 
Trött häst <3 ;) 
 
 
 
Underbar torsdagshoppning!! Både jag och Cassador fick slita som djur men vi gav inte upp. Cassador tyckte det va riktigt jobbigt när vi trimmade i början men han va så duktig. Film och mer tankar kring hoppningen kommer i morgon!!


Postat av: Escapingreality-ett nytt liv i Shanghai
2014-04-03 - 15:34:33

Ok, nu har jag gjort ett försök att svara på frågan du ställde i helgen, med betoning på försök. Men jättekul att du frågade, hoppas du fortsätter läsa!

URL: http://escapingreality.spotlife.se/


Postat av: Theresa Lomar
2014-04-03 - 22:16:39

Vad fina ni är :) och grattis till den lyckade helgen i Halmstad!

URL: http://unitedponies.blogg.se/


Postat av: Caroline Bågfeldt
2014-04-04 - 07:24:11

Sv: Lång kommentar, då blir det långt svar också! ;) Jag blir alltid så glad när du skriver hur duktig jag är och faktiskt riktigt glad när du ger mig tips. Det där med ett kylskåp i magen.. ska komma dit så småningom. Det är ju en HEL del att sitta emot och jag tror att du har lite mer magmuskler än mig, så än så länge är det nog bara lite is, haha ;)

Jag känner igen allt du skriver. Vi brukar ju egentligen ha bana varannan vecka och gymnastikhoppning varannan men eftersom vi inte var där förra veckans å har det bara blivit två banhoppningar. Så ska börja plocka fram lite småhinder hemma också.

Och knoppar, jo visst kan jag det! Var så länge sedan jag knoppade nu så det blir en utmaning men det ska jag absolut göra :D

Utvärdering kommer, kan lägga upp det på bloggen tillsammans med lite filmklipp! :)

URL: http://carolinebagfeldt.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: