När jag är arg...


 
 
 
Haha, jag märkte det när jag läste igenom det arga inlägget, så blir min grammatik katastrof!! :) Men skriver ju bara med ilska och inte med mycket hjärna. haha.. aja, hoppas ni kan läsa mellan raderna!!
 
Till helgen får jag veta om jag ska ta lägenheten, vill ha ett godkännande från mor och far. Det vet ju ganska mycket men helt klart inte allt. Men vill ha lite råd från dem och hoppas att det kan ta sig ner i helgen annars bestämmer jag själv. Lägenheten står som sagt helt tom och jag kan flytta in när som.
 
Vet att det varit lite dålig bloggning och det blir ju inte bättre nu när mobilen är sönder och det sa att jag får tillbaka den allt från 1-4 veckor.... ja 4 veckor hörde jag inte. Så nu tänkte jag fråga er, har ni något jag ska skriva om?? Jag vet att jag ligger efter med läder och sadelvård så jag ska försöka skriva ihop det innan helgen. Men något annat ni vill veta om mig eller som ni vill att jag ska skriva om??
 
 
 
 
Foto: Fredrik Jonsving


Postat av: Erika Pettersson
2014-04-30 - 10:36:25

Alltid skönt att få lite rådgivning av föräldrarna. :)

URL: http://erikapettersson.webblogg.se/


Postat av: Escaping Reality - ett nytt liv i Shanghai
2014-04-30 - 13:14:25

Som relativt ny på bloggen hade jag gärna fått lite bakgrundsinfo om dig och dina hästar, hur länge du har ridit, vad hur har för mål, träningsupplägg osv.

Svar: Absolut, ska bli =)
Ica

URL: http://escapingreality.spotlife.se/


Postat av: Allroundryttar'n - Anna & Polett
2014-04-30 - 18:21:46

Nu är jag tillbaka med ny design, nya mål, ambitioner och ny glädje. Välkommen tillbaka Erica!

URL: http://www.allroundryttarn.horseworld.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: